Hola La verdad | Hace 11 meses

Marti PascualHay que acabar con el Idó... Ja vorem..... I fer piña ciutadana !!

Hola La verdad | Hace 11 meses

Dark TimesEsto de las drogas es otro problema . Y lo saben y no se hace nada.

Hola La verdad | Hace 11 meses

Pepe LuisHay un refran que dice : El ciudadano tiene lo que se merece . Y esto ocurre por el Idó, ja vorem....... Con lo cual hay que terminar....

Hola La verdad | Hace 11 meses

Lo triste de esta isla con la clase politica que tenemos y que hemos dejado que esto ocurra. Es que es el ciudadano el que tiene que gastar su dinero en abogados para denunciar todas las irregularidades que hay en Menorca, porqué ellos no hacen bien sus deberes ni tienen interes en ello. La única preocupación es cobrar cada mes y subirse el sueldo cada año. Felicidades por la sentencia conseguida.

Mazinger Mazinger | Hace 12 meses

Pepe LuisIdò, millor m'ho poses. Agafes un sac de dormir i vas a fer vivac davall un arbre a sa Muradeta o a s'altra banda i ja m'ho contaràs.

Xiprinant Xiprinant | Hace 12 meses

MazingerÉs que encara que un hagi viscut tota la vida a Ciutadella, no es pot entendre com va de gruixat un dissabte matinada a les 3:00 si un no ho veu i ho sent. De gent adulta no en ve cap a passejar per aquí a aquestes hores. De fet, a Ciutadella ningú t’ho dirà obertament, però ja li va bé al poble concentrar tot aquest merder a la zona des Pla. Ho sap molta gent, ho sap la policia, ho sap l’Ajuntament... Saben que no poden aturar l’oci nocturn, però no saben com ordenar-lo, i per INACCIÓ han permés que la bolla creixi fins als nivells actuals, que és insostenible i serà molt impopular aclarir-ho ara. Que no em venguin amb tema de partits polítics, perque fa 10 anys quan l’actual alcaldesa era regidora de governació, vam tenir una o dues reunions a l’Ajuntament d’empresaris des Pla i alguns veïns, i no es va treure res en net. Tot ha seguit igual o pitjor. Lo únic que s’ha notat en els darrers 10 anys ha estat el tancament de Space i de Oniris/Les jardins de Ciutadella, i el tancament d’arribada dels cotxes a es Pla en determinat horari, per evitar el botellón, que va ser proposat pels veïns.

Pepe Luis Pepe Luis | Hace 12 meses

I Tant que som d Ciutadella, s' avi meu va sortir de Caixer Pagès l any 1945. I quants de vesins hi ha a Sa Muradeta.?? Calvari? Poca renou hab fet aquests vesins per viure tant de Calvari. Que posin pantalles acústiques todos insonoritzants. S Ajuntament que adecenti es Pla, que hi posi aceres, arbres, palmeres ,Flors,Fonts, llum que sigui un Pla agradable de veure Sa Gent No cridarà Tant Si senten que són y Una zona Urbana.

Mazinger Mazinger | Hace 12 meses

Pepe LuisPer es teu comentari supòs que no ets de Ciutadella, per açò mateix crec que no tens idea de sa problemàtica que representa sa renou d'es plà. Si hi hagués per aquí colque veí de sa Muradeta que molt amablement et volgués convidar a passar dos dies a ca seva en s'estiu, potser entendries molt millor per es calvari que han de pasar cada any per no poder descansar.

user baixamaner | Hace 12 meses

Els renous de tots tipus es la norma, mùsica per tot arreu, a volums inaguantables i que no els hi diguis res que et foten una becollada.Anem cami de convertirnos en Eivissa.

Pepe Luis Pepe Luis | Hace 12 meses

XiprinantCulpa des Jocs des Pla per un Dia de festes S Ajuntament té sa Zona des Pla abandonada, mal il.luminda, sense aceres sense arbres Sense asfaltar, Sense papareres,. Es.Pla de Ciutadella da mal d' Ulls. És aquesta sensació d' abandó que dóna moltes ales a n' és malcomportament de Sa Gent. The Tipping Point. (Malcolm Gladwell) Vostè posi un racó des poble on sigui fosc i sense asfaltar i abandonat i no esperi que sa gent sigui molt civica. S' Ajuntemt té molta part de culpa de Sa cridòria. Es negocios paguen impostos.com si sa zona estigués ben urbanitzada. Però está abandonada. Es mecànics de cotxo ho saben que es cotxos que circulem per es Pla s ' espanyen. A zones de Ciutat o a prop d aeroports o autopistes s adminastració hi Posen pantlles.acústiques. Si no anau a s, Hipòdrom de Cala' n Blanes a Fer s' ensortilla, allargau Sant Joan un Dia més i deixa-ho de plorar tant. Qué sa Gent a Ciutadella està mal acostumada. Molt de plorar molt tipic de Ciutadella.