user n'obelix | Hace 11 meses

Miquel72Molt ben expressat... em sent representat en es teu comentari. Es gran problema que tenim a Espanya és no respectar i fomentar ses particularitats de varies zones: ja sigui llengua, cultura o altres fets diferencials. En el moment que mos enorgulleixi tots i cada un d'aquests, ja siguin els castellers, ses chirigotas, es flamenc o ses meigas, haurem fet un gran pas endavant com a país unit que podria refredar intents de separació...

user Miquel72 | Hace 11 meses

Bé ho tenim idò, quin mal pes cap que té aquesta gent. Estic d'acord en que s'havia tensat molt "sa corda" en alguns temes, i que hi ha postures molt radicals en tot es tema aquest de defensar sa llengüa nostra, però es que si es del PP han de fer cas de lo que mana aquest senyor n'esborraran qualsevol ús. A jo m'ès ben igual si li deim català, menorquí, lo que vulguin... però estic encantat de xerrar-ho i d'haver après a escriure-hi, és sa manera com vaig aprendre a xerrar quan era ben petitó, com en van aprendre es meus fills, és sa meva manera de pensar, de reflexionar, és com xerr fins i tot quan somii. I açò no vol dir que quan en qualsevol moment des dia, en qualsevol circumstància, si he d'interactuar amb algú que no el sap xerrar i he de passar a nes castellà ho faig "encantado de la vida". També he pensat sempre que s'ha de donar una empenta i estimular perquè es qui ha vingut de fora i ha optat a un puesto de feina públic aquí ha de fer un esforç per almanco entendre'ns, no fa falta ser radicals i obligar-los per llei ó prohibir-lis res. Ara veurem idò si serà a noltrus que ens ho prohibiran emprar, està clar que entre noltrus xerrarem com vulguem, però açò va camí de tancar televisió pública, llevar qualsevol subvenció a sa promoció de sa llengüa, restringir-ne s'ús en sa relació amb s'administració... quins altres plans poden tenir? ves a saber...Ahhhh i lo de "separatistas" s'ho ha inventat ell, aquí xerram en català-menorquí-etc... però de separatistes res, no te absolutament res a veure, jo me sent tant ó mes "español" que ell, perquè almanco no tenc cap tipus de sentiment de ràbia cap a cap part des territori nacional, ell no pot dir lo mateix.

user rafa | Hace 11 meses

Be water my friendPues el ignorante eres tú, si tanto te gusta el catalán vete a Cataluña, estamos en Baleares

Hamunaptra Hamunaptra | Hace 11 meses

un menorquinVostè de menorquí té lo que jo de gallec, no deu fer ni una generació que viu aquí. Si tant li molesta només ha de tornar "al pueblo".

user Dofinet | Hace 11 meses

Aquest Senyor es salta la Constitució com vol i l'aplaudeixen. Això que diu no es pot fer, el Títol preliminar de la nostre Constitució diu que les administracions vetllaran per les llengües minoritàries als seus territoris, per tant, imposar el "castellano" de Castilla a la resta de comunitats bilingües vulnera aquest punt. Com diu algun comentari, a qui no li agradi sa llengua, ni ses costums, ni ses tradicions d'aquesta Comunitat Autònoma que marxi a un altre on només es parli Castellà. La riquesa d'Espanya és la singularitat de les seves diferents regions, voler imposar una llengua i una cultura sobre la resta és una política retrògrada que no mus durà res bo.

un menorquin un menorquin | Hace 11 meses

en las islas no queremos que nos manden los catalanes, no somos catalanes somos mallorquines, menorquines, ibicencos,

user Be water my friend | Hace 11 meses

A quien no le guste hablar en catalán que se vaya a vivir a territorios castellanos. Así de fácil. Quién se cree este ser qué es ???????? Puuuuufffff es que no puedo más con tanta ignorancia.

user EricClapton | Hace 11 meses

Pues si. Y estoy muy satisfecho de ello. Ya era hora. Ha tenido que venir VOX para conseguirlo.

Mazinger Mazinger | Hace 11 meses

Em sembla que li sortirà (i li escric en castellà perquè ho entengui bé i no ho hagi cap cas de confusió) "el tiro por la culata".

User Info | Hace 11 meses

Si hagues hagut pluralitat, asó no passaria. Però si dus el péndol massa a una banda, després torna a s’altre extrem. I asó és culpa vostra, de les esquerres, i de ningú mes. Ara no ploreu.