user baixamaner | Hace 11 meses

Jose CavallerNi comisari ni estalinista, valgam deu, peró lo de feixistes es axis no? o els de VOX no sou feixistes? No us agradaba el Franco, elgra assassi, el que ha matat mes espanyols de tota s'història? Pues en Franco era feixista no ? axis com els seus seguidors i els de VOX ho sou no? Pues venga feixistes ara que governareu veurem com ho feu, avam si despres de tants insults, desqualificacions, diaries com aqui es pot lletgir, serviu per alguna altre cosa que no sigui mostrar el vostre odi cap a tots els que no som com voltros !! Ahh i bon Sant Joan.

user Jose Cavaller | Hace 11 meses

baixamanerJa tenim es petit gran inquissidor aprenent de comissari polític estalinista estigmatitzant com a "feixistes" a tots es dissidents de ses seues dèries i tergiversant ses coses i contant veritats a mitjes (una veritat a mitjes és una mentida complerta diuen). Lo únic que va fer aquest senyor és posar en evidència lo que havia dit una regidora d'extrema esquerra: “La exconcejal de Feminismo e Igualdad Sonia Vivas escribió en un tuit "los hombres con penes pequeños suelen ser más beligerantes " y Gabriel Le Senne se limitó a responderle para ironizar y desmontar el disparate que había publicado Sonia Vivas "las mujeres son más beligerantes porque carecen de pene"." Així que doble ridícul per part teua.

user no som ningú per xerrar | Hace 11 meses

Xec de Son TicaTornam-hi... 😴😂

user baixamaner | Hace 11 meses

Jose Cavallerja ja ja quant vos interesa posseu els punts i les comes, quant no tireu pel mig. Ara a apetxugar amb lo dit, i el que ha di aquest senyor es ni mes ni menys que aixó, les dones i els seus penes, peró el problema es el que no ha dit peró que ho pensa. Sempre pasa igual amb els feixistes, que es creuen que son els unics que poden dir els que els si sembla sense que pasi res, pues ara que te obligacions institucionals veurem del que es capaç de dir, serà divertit.

Mazinger Mazinger | Hace 11 meses

CIUTADELLENC¿Trobes?

user Xec de Son Tica | Hace 11 meses

Que no nos vengan con el coco de Vox, que ya no cuela. El coco si acaso, son los que favorecen directamente a los delincuentes, son los que se dedican a soltar y rebajar condenas a violadores, pederastas y abusadores y favorecer con sus leyes a corruptos, sediciosos y okupas. Esos toda España sabe quienes son. Y los que han pactado con el partido Bildu que ha puesto a más de 40 terroristas y asesinos en sus listas también se sabe de sobra quienes son. Esos que están favoreciendo a miles de delincuentes rebajando condenas y sacándolos de la cárcel antes de que cumplan sus penas son PSOE, Podemos y "Sumar".

user Jose Cavaller | Hace 11 meses

Una campanya en tota regla contra aquest senyor, que em sembla que pot ser un bon president des Parlament i sense cap dubte intelectujalment millor que molts com es podemita Baltasar Picornell. I a veure si al menos es seus fanàtics detractors conten sa historia sencera des tuit que repeteixen parcialment una i altra vegada, pero sempre parcialment. A veure si contau sa història sencera: “La exconcejal de Feminismo e Igualdad Sonia Vivas escribió en un tuit "los hombres con penes pequeños suelen ser más beligerantes " y Gabriel Le Senne se limitó a responderle para ironizar y desmontar el disparate que había publicado Sonia Vivas "las mujeres son más beligerantes porque carecen de pene"."

user CIUTADELLENC | Hace 11 meses

MazingerEs comentari et defineix millor que qualsevol altra cosa que puguis dir. Mal educat, intolerant, "faltón", brut, irrespectuós amb es pensaments d'ets altres, extremista d'esquerres en una paraula. Es pensament d'aquest senyor està a un nivell molt per damunt es teus exabruptes.

user Marti Pascual | Hace 11 meses

Aquesta persona no sap que sa nostra comunitat es diu Illes Balears

Mazinger Mazinger | Hace 11 meses

Dir lo que penses quant lo que penses es merda, no es una qualitat per estar orgullós o a tenir en compte.