user Ramon | Hace 12 meses

TururuTururet, ets un fals sa noticia aquesta en questio , la vas dona tu Cabildu i ara em dius a jo de tot quin poca vergonya que ets , ara que no mesperaba res Bo de tu ...

Tururu Tururu | Hace 12 meses

Ben d'acord amb na "Lógica", pero en sentit contrari... Diu " A quin món hem arribat? Una persona com en @Ramon dona un simple dato històric .... " Senyoreta "Lógica": si llegeixes qualsevol cosa des personatge maones Ranmoneet, veurás que no dona "datos histórics" ni de cap altre tipo... No es poden creure ses tonteríes que un veu per internet sense filtrar. En Ramonet te tant de "historiador" com en Paco Porras.... Esper haver-me explicat. Res mes.

user Ramon | Hace 12 meses

LógicaDiu tu a na quin mon en arribat ?? Una persona com en Tururú va donar sa noticia va dona una dada histórica que ses Festes de Sant Joan va comensa , a nes verges de Sant Joan de Mao, i si em fonem a negatius es per que en Tururú es de Ponent i jo som de Llevant !!! Jo tampoc tenc cap esperança en el ser huma 🤪🤪🤪.. Pero tambe et demanaria que fosis neutral , jo no vaig dona aquesta informacio prime , capichi ...

Tururu Tururu | Hace 12 meses

BEN ANACTONIC: Un munt de maonesos ( segona poblacio de s'illa, descriminant continuament a sa primera ) i resulta que están interessadissims en '"arreglar" tot lo referent a ses festes de Ciutadella. Au, anau a BintaFufa a cantar tots "ES MAHON" , sa can¢o que es s'himne suprem a es provincialisme mes ridicul i absurd. I a mes, ara volen tornar a es básquet d'elit, pero sense gastar un euro dels seus , sense pagar els 2 millons de euros que deuen, i sense cap jugador menorqui. Quina personatges! Res mes, s'hipocresia ja els hi vessa.

user MENORQUIN,1 | Hace 12 meses

La fiesta de Ciudadela la encabeza un borrego a lomos de alguien, ¿pero, acaso hay mas borregos ?

user Ramon | Hace 12 meses

TururuEts un giracamias , vas ser tu que vas donar aquesta informacio , si ara et tiras entera es cosa teva ( tan apretat per Ponent ) Segu que si ets un hipócrita i sempre o serás , veig que segeixes amb lo mateix de sempre , ara ta Donat per es básquet menys mal que ningu pensá com tu !!! Pero no más contestat , dorms es vespres , som Leb Or !!!! Una Illa un Equip !!! Mira que ets 👻👻👻👻👻 Au lo dit !!!!

Tururu Tururu | Hace 12 meses

@Rammoneeet. Ont no n'hi ha, no en cerquis, diu sa dita... Ses festes patronals de tota Menorca van ser Sant Joan, fins que cada altre poble o ciudat en va triar un de diferent. Per a¢o pots veure quadrets de ses festes de Santa Joan a "Mahon" els segles 18 i 19. Per una vegada que dones un dato ( normalment insultes amb emoticonos de pallassos, etc ), la pifies. Au, a disfrutar a BintaFufa des básquet que vos paga s'economia productiva, sa de Centro i Ponent. Ara pots tornar a els emoticonos i a fer s'hipocrita i discriminador amb lo de "una illa, un equip", ( primer moros de s''illa , i no fiau pagar mai ni un euro ), que a¢o si que ho saps fer be. Res mes.

Lógica Lógica | Hace 12 meses

A quin món hem arribat? Una persona com en @Ramon dona un simple dato històric com es que es Sant Joan es celebrava primer a Maó i que ens el van copiar i llevar, i el fonen a negatius? . Ja no tenc cap esperança en el ser humà.

user Ramon | Hace 12 meses

beliBeli tambe desde es respecte , eeee Lo de ses dones a Colca per ses Festes ten confiança de que Colca any Ho veurem i lo de sa Gent o tothom que ve (jovent sense anar a dormí i encararse ) no la vulem per es altre pobles , gracies

user Ramon | Hace 12 meses

AturditPerdona cupia dius !!! Un tal tururú no fa molt ( es veu que es va documenta ) ses Festes de Sant Joan son un plagi de avont es varen comensa a fer a nes verges de Sant Joan a Mao!!! Casi res tu , i dius avam si copiam sa gentada no gracies !!!