user Ben i to Camelas | Hace un año

Si tuvieran un poquito de vergüenza, se irían y por la puerta de atrás.

Aurelio Aurelio | Hace un año

Un altre govern Frankestein que no tornará fer res per es Ciutadà, ni per es poble. Are be, despreciaran i perjudicaràn a tots que no estiguin amb ells, com aquests cuatre darreres anys. Quina llàstima no s’entenguin ni entre ell mateixos, sent es perjudicats tots noltros. Mirin es poble com esta vostès mateixos, fa pena, i diguem ses urbanitzacions, que sembla Nigèria.

user MenOrka | Hace un año

Jo crec que tindrem 4 anys de desgavell total.... El PP no en té prou, ni de vots ni de partits que el puguin apoyar.... El PSOE ja ha dit que ell té més vots que el PSM i vol s' alcaldia, fa 2 setmanes estaven barats a mort però ahir a les 23:00 ja no hi estaven tant.... I Ciutadella endavant que diu que d'ells no en fiïn per pactar.... No trobau que es circo està servit??

binibo pons torrent binibo pons torrent | Hace un año

sobre todo que no pierdan el tiempo lo primero es subirse el sueldo luego lo demas son CHORRADAS

user Tocatoca | Hace un año

Sa profeso va per dins ases fotos están ses4 molt contentes pero portescper a dins els sus han dit que estaban Ben emprendas.o sigui que han perdido ses eleccions

user GLEVE | Hace un año

AturditLo que te he dit!! Que per fer “chinchollos” sou es galls!! Volem gent que estimi Ciutadella i ses tradicions i ajudi a sa gent que viu aqui tot s’any!! I no voler inculcar ses tradicions de catalunya que si sant jordi que si histories!! HE DIT!🫡🫡 Poc a poc feim cami..

user Ciutadellenc emprenyat | Hace un año

Me sap greu diro, pero el pp no ha guanyat, sino que han perdut els altres degut a sa gestio exercida durant 8 anys. Ciutadella, ha castigat amb el seu vot lo que ses esquerres van prometre, i no han complert, Ciutadella esta mes bruta que mai, sa gestio sobre tot de sa regiduria de serveis ha estat nefasta. Si el dia 17 de juny, es re-edita es pacte de "progres", no s'els hi pot donar ni una setmana per començar a fer feina per es poble. Han de posar-se ja es "mono" de treball i arreglar es desgavell de aquests 8 anys.

user Mikel Garcia | Hace un año

Resulta escandalós que el 46% de la població amb dret (i deure) a vot, consideri que té activitats millors a fer que exercir el seu dret a anar a votar els qui durant quatre anys hauran de representar-lo. Si estàs indecís informa't, ja que abans que tu molts van lluitar perquè tu poguessis exercir aquest dret, relativament recent. A com Països: Austràlia, Suïssa, Luxemburg... és obligatòria anar a votar. Potser consideres que malgrat que els seus defectes hi ha algun sistema millor que la democràcia? Com a mínim no fanfarronegis de la teva passivitat i irresponsabilitat.

user pocm | Hace un año

jajaja, tipico de la Democracia o tipico de Ciutadella........No te votan , No te quieren, pero igualmente puedes Gobernar.....por Dignidad no se deberian presentar.....y si se presentan al menos se podran fijar en el resto de Ayuntamientos que hacen mejor, `porque si siguen asi como estos ultimos 4 años vamos apañados........la tasa de suicidios ya es la mas alta seguro que se dispara ahora todavia mas.........

vicarmac.aa@gmail.com vicarmac.aa@gmail.com | Hace un año

A tots aquests que xarren d'esquerres i de dretes. No sa trata d'es color que tengui que regir, si no de fer-ho bé. Bé per es Ciutadà, i bé per es poble. Crec que després de tots quests anys d'experiència, d'uns i altres, tendria que ser s'objectiu de tots. Idealismes estan fora de lloc després de lo que nos han fet passar tot aquests anys de corrupció d'uns i autocràcia d'altres. Deman a tots es politics, facin feuna