user Munix | Hace un año

El psm amb na bagur que no cau bé en treurà pocs. Açò s aturarà, esper......

ForrestGump ForrestGump | Hace un año

Ciutadellenc emprenyatEs parkings céntrics sempre han de ser zona blava ja que així hi ha rotació. No es fa per recaptar, tot i que ja els hi va bé. Quan es gratuït molta gent deixa vehicles estacionats tota sa setmana, tot s’estiu o amb un cartell de “se vende”. Tot i que sa UE t’ho podria tirar enrrere perque no permet discriminar per residència o nacionalitat, molts de Municipis apliquen preus bastant mes baratos a residents , i amb bon criteri ja que som noltros qui ho hem pagat via impostos.

ForrestGump ForrestGump | Hace un año

Respetable Alcaldesa, no se’t recordarà per peatonalitzar es Born, se’t recordarà per escampar 4 jardineres per damunt s’esfalt d’una plaça preciosa que vas abandonar 8 anys de (paràsit) mandat.

user Ciutadellenc emprenyat | Hace un año

Primer, creau bosses d'aparcament, i despres peatonalitçau es born. Amb els aparcaments de l'oar, no n'hi ha prou. I a mes, esperau a despres de ses eleccions per fer-ho. A mes, s'afany recaudatori que teniu (zona blava a l'oar) per despres tenir es poble com el teniu, ja vos val. Voravies en un estat llamentable, els jardins sense arreglar, es passeig maritim que fa empegueir, arbres sense arreglar ses branques deixant que arribin al terra (zona St. Esteva). etc, i aixi moltes mes coses que en 8 anys no heu sebut arreglar, ara aixo si, empujar-vos es sou, sera lo primer que aprovereu a sa primera sesio de ple.

joan ciutadella joan ciutadella | Hace un año

Es problema es que ningu se refia de ses seues planificacions

user Josep Pons | Hace un año

Tothom està d'acord que hi ha que peatonalitzar es Born, PERÒ primer s'han de fer es aparcaments que es lleven i no al revés. Fer-ho ara perquè venen ses eleccions es creara un desgavell circulatori i es pur oportunisme polític i postureo que no aturen de fer el tripartit PSOE-PSM-deMés a Menorca-Podemos. Han tingut 8 anys per fer-ho i ara ho faran de qualsevol manera perquè venen ses eleccions i es poble que es foti.

Tururu Tururu | Hace un año

Diuen que "está planificado"??? Ido, falta es nom des personatge que ha fet "es plan". Aquest iluminar deu ser es mateix que de estació de bus, Canal Salat (encara no han aprobar que es puguir fer una planta mes ), creixement de cuidar i polígono, vivendes socials, aceres i carrers plena de clots i bonys, etc ... Prest hi ha eleccions. Sort i ventura, senyorets de MEs i PSOEstureo, que s'els hi acabara es xiringuito.

user Joan Llufriu | Hace un año

No hi ha pitjor cec que aquell que no hi vol veure. Es Born peatonal fa anys que s'està plantejat. El què sabem és que no es pot fer un dia per s'altre si no tens alternativa a les places d'aparcament en zona blava. Ja va passar quan el canvi a un únic sentit de la circul·lació del Camí de Maó, ho recordau? Les places "perdudes" les van recuperar al parking del Pincep. Ara no es podia fer fins que l'OAR estés llest, i tot s'ha retrassat per mor de vàries coses que res tenen a veure amb Es Born i si amb el dia a dia de les obres: demolició d'edificis i pistes de tenis, neteja i posta a punt de tot un tros prou gran com perquè les obres durin el que han durat. Res a dir. Ara, sempre hi podreu donar l'opinió sense pensar una mica més en global. Vos convé treure-vos ses cucales.

Pepe Luis Pepe Luis | Hace un año

La peatonalización de Es Born es la culminación de la restauración de la muralla del puerto y la restauración del edificio del Alcazar del Ayuntamiento. Ahora toca restaurar la plaza del Borne. Y los automovilistas, que aparquen en Es Pla que está al lado o que vayan más bicicleta, que en Ciutadella no tiene sentido tanto coche. Los turistas que vayan a la Playa más en bicicleta o en autobús. Es Born es una de las plazas mas importantes de Menorca y no un garaje. Deberia ser normativo no abusar tanto del coche, como el que quiera fumar que no obliguen a los demás a tragar su humo. No tenemos porque aguantar tanto coche y tanto Parking innecesario. Para Es Jaleo de Es Born propongo que Sa Banda toque el tema de Carlos Vives y Shakira, La Bicicleta. Ahora entiendo el nombre de MÉS Más biciletas!!

user Vecina | Hace un año

Es lo malo que lo tienen planificado y así nos va en Ciutadella, cómo ejemplo la "estación de autobuses" parece del tercer mundo, o los tramos de calle sin asfaltar después de una obra....casi mejor que improvise. Es muy penoso como han dejado Ciutadella.