Nitus Nitus | Hace un año

Otro "cerebro defectuoso" que se las ha colado en el cribado de opositores ... o ¿será que le vieron parecido a muchos de ellos y le dijeron - " Pa dentro " -.

ANACREONTE ANACREONTE | Hace un año

Eso son diez años expulsado del Cuerpo .

user " Sito " | Hace un año

Y digo yo, a este no lo pueden devolver de donde salio para venir por estos lares ??????

joan Pons joan Pons | Hace un año

Les pràctiques se supossa que no les pasarà...

FALÓNTROPO FALÓNTROPO | Hace un año

Pues a este cuando le den una pistolita, ni imaginar quiero la de "gatillazos" que acabará pegando.

user Vladímir Ilich | Hace un año

"Exigente oposicion".....jajajaja...y como lo consiguen?...Si la inmensa mayoria de agentes del cuerpo, son indigentes intelectuales!

Aldina Fum Aldina Fum | Hace un año

También estoy de acuerdo con los demás, espero que el expediente resuelva en dejar a la calle este aspirante. Y espero que Crític tenga razón ("també se'ls sotmet a proves psicològiques i de personalitat abans d'entrar a les respectives acadèmies"). Y ojalá estas pruebas sean periódicas. Hace años tenía de vecino a un policía nacional que al final lo pusieron de baja, creo. Maltrataba a sus dos perros, golpeaba a las paredes, terrible lo que escuchaba... Y hace unos días salió otro caso en la península de uno de baja, que robó un arma y acabó muerto en tiroteo. Con esto no quiero juzgar a nadie, quien sabe lo qué viven y a qué presión están sometidos, sólo espero que haya revisiones psicológicas periódicas y quizás algún curso para fomentar la salud mental. Nada fácil ser cuerpo de seguridad en los tiempos que corren, a muchas personas se le va la pinza, ya sabemos lo que está ocurriendo en Menorca, os imagináis en otros sitios como Madrid o Barcelona?

Aldina Fum Aldina Fum | Hace un año

Lamentable... Le hicieron un control de alcoholemia? Porque me temo, como a menudo pasa, que es el alcohol que calienta demasiado a los ánimos... 😔

user Crític | Hace un año

@manu menorca No entenc perquè sempre t'estàs posant contra l'Església. Sí hi ha hagut casos intolerables de pederàstia, com han existit en altres àmbits. No sé si coneixes allò que es coneixia com el Gran Tour que feien en el s.XIX sobretot i abans, joves rics del nord que visitaven països com Itàlia per conèixer la seva cultura i l'art. Molts d'ells hi anaven des de Gran Bretanya i allà es coneixia la pederàstia com "el mal anglès". Com veus, no només la pederàstia ha estat patrimoni de l'església. A banda d'això, jo totes les persones que he conegut com a membres de l'església, han estat persones absolutament íntegres que no han fet sinó ajudar els altres. Això no ho puc dir de la major part de la resta de la societat. Si el problema és que has patit directament la pederàstia, dir-te que em sap greu, però resulta un poc pesat sentir repetits els mateixos arguments generals quan és evident que això no es pot aplicar a tothom. O més ben dit, a una petita minoria que, evidentment ha causat un gran dany, això no ho nega ningú. Però el que ja no té camp sentit és tornar a treure el tema quan s'està parlant de la policia nacional. No m'estranya que ja t'ho hagin dit.

user Crític | Hace un año

Actualment, tant per ser policia nacional com guàrdia civil, els processos de selecció són molt acurats. I la preparació dels qui entren és de cada cop més elevada. No és cert que tots siguin llicenciats, però sí que un percentatge molt important, d'entorn al 30-40%. I també se'ls sotmet a proves psicològiques i de personalitat abans d'entrar a les respectives acadèmies. Dit això, no es pot generalitzat sobre un col·lectiu només a partir d'un cas aïllat i concret. És evident que aquest fet espanta i més si el fet l'ha comès un policia nacional (lliure de servei i probablement begut, s'ha de dir) i no un individu qualsevol. Els fets els haurà de determinar en tot cas el jutge d'una banda i l'instructor de l'expedient policial, ja que en aquest cas, la investigació es dóna en els dos nivells, professional-administratiu i penal, si així ho considera l'administració de justícia (probablement sigui així ja que hi ha lesions). Hi haurà d'assumir les conseqüències, siguin quines siguin. En tot cas, un fet lamentable, però que no ha de servir per atacar els cossos i forces de la seguretat de l'Estat que, en general, gaudeixen d'una més que merescuda bona fama.