frankie frankie | Hace un año

Muy bien , dicen que darán ayuda , que fácil es cuando el dinero no lo ponen ellos

user Bep Bo | Hace un año

De cada vegada més gent comenta que a Ciutadella tenim un equip de govern que no pot anar, que lo primer que van fer va ser afavorir-se a ells mateixos i pujar-se es sous un 40 % (sense dir-ho abans a cap programa elcectoral) i està fent i permetent tot el que criticava des de la oposició. Tirar doblers. Pagar viatges per caprici a polítics i funcionaris afins de sis en sis. Contractar a dit i endollar a amiguetes i amiguets. Passar dels requisits que marca la llei de contractes. No aplicar una relació de llocs de treball que va fer fer i hem pagat els contribuents, només perque no ho volen els policies que perdrien privilegis respecte a la resta de funcionaris. No posar-hi ordre i consentir el creixent desgavell a la policia. tenir tot es poble i urbanitzacions fetes un oi. Polititzar Sant Joan. Abandonar la gestió i emprar l'ajuntament per fer propaganda i política partidista, tapar el desgavell a Milà i votar en contra de recuperar es parell de milions de tots es ciutadellencs tirats pels preus abusius d'incinerar...

user buho | Hace un año

subvencionaran un documental sobre el tratamiento de residuos en "es mila"?

user Xec de Son Tica | Hace un año

S'altre dia a s'ajuntament de Ciutadella PSM-PSOE-Podemos van votar en contra de tornar es doblers defraudats a tots es menorquins i sobre tot als ciutadellencs a Milà, cobrant a més de 800 euros sa tona com si s'haguessin incinerat residus que realment van anar a s'abocador (tarifa de menys de 40 euros/tona), a l'IME el càcic M. Maria d'aquest partit ha donat es 80 % de contractes a dit, han perdut, per no fer es deures quan era hora, una milionada des Conveni de Carreteres amb s'Estat... Només serveixen per tirar es nostros doblers i encara ens volen tornar a enganyar.

user Okis | Hace un año

Please, catalibans out of Menorca.

user MARTIN | Hace un año

"Més promete dar ayuda a la producción de las artes escénicas" Esta claro ¿no? porque todo lo que hacen es teatro, comedia ... A no, que lo primero son las personas, después de las piedras (talayoticas) el territorio, los animales, si, y por fin las personas.

user Mahon_London | Hace un año

Si si, MENYS PER MENORCA, dedicau-vos a cultura que és per l'únic que serviu un poquet, perquè ja hem vist que de sa resta no en teniu ni idea, ni als ajuntaments (Ciutadella i Ferreries) ni molt manco a lo que heu tocat dins es Consell, que ha sigut carreteres i medi ambient, son sonadíssims sa millonada perduda amb ses dues gestions... i bueno, tema cultura, també hi ha lo de s'IME, no si crec que es final no vos salvau de res. FLACS.

user Biel Pons | Hace un año

Mes = més problemes x Menorca

Gabriel M. Pons Gabriel M. Pons | Hace un año

Menos ayudas y más prometer trabajos dignos y sacar gente del paro y el que no quiera trabajar, basta de pagar. Nuestro país se está convirtiendo en fábrica de desempleados sin ganas de trabajar y eso sí ayudas para todo con un dinero que no tenemos. Nuestros bisnietos pagarán todavía la deuda que estamos dejándoles con tanta tontería. Porque hay que financiar a "patronal, sindicatos, cineastas, televisiones, periódicos, etc" que además luego tienen deudas con hacienda. Y luego no hay médicos ni policías ni bomberos. Basta de hipocresía.

user Spartan | Hace un año

Siempre pensando en ayudar a las empresas, generar puestos de trabajo, generar riqueza... Oh wait, como que no.