user Jose | Hace más de 3 años

Que enviin ses vacunes a sa Juaneda i ja veureu que abans de dia 1 d'abril tothom està vacunat. En quin cap cau que no deixin vacunar als hospitals privats de Balears perquè ajudin amb la vacunació. En canvi, comunitats per exemple com València, si que ho fan. Perquè? Perquè tenim uns governants ineptes i incapaços de gestionar be aquesta crisis sanitària, que es convertirà en una crisis enconòmina per aquesta ineptitut.

user Un Menorquín | Hace más de 3 años

Si no estamos vacunados en un finde es porque no interesa. En un día se va a votar, se abren colegios y por zonas... Iglesias, bares... Locales hay a patadas... Predisposición? Aleeee

user Gabriel M. Pons | Hace más de 3 años

¿Dichosa temporada turística? Primero es la salud, obviamente. ¿SABE usted sr o sra Inf las familias que comen del turismo ? ¿Sabe usted los ingresos por turismo en Londres, París, Viena, Pisa, Venecia? Piensa usted que todo el mundo puede ser funcionario y/o mantenido por el estado ?.

user sep | Hace más de 3 años

Que vengan ellos vacunados!!!y dejen de tocar losssss

user Crític | Hace más de 3 años

Bé. El tema de vacunació massiva és complex. Primer perquè no hi ha vacunes disponibles per a tothom produïdes. Les comandes van arribant al ritme en què ho fan. Aquesta setmana n'han arribat la meitat de les previstes. Per posar una vacuna no cal ser un enginyer aeroespacial precisament. Potser la de Pfizer sí té una certa dificultat de preparació, però per posar-la ho pot fer qualsevol voluntari, dirigit per sanitariss. Segurament quan arribin més vacunes serà més ràpida la vacunació. Jo crec que es poden fer accions més massives, però crec que la vacunació ha de declarar-se obligatòria. Vivim en un país en què tothom reclama les seves llibertats, però ningú vol saber res de les seves responsabilitat. Basta veure la quantitat d'incompliments continuats que hi ha i entendrem perquè són tan altes les taxes de contagis. No vacunar-se hauria de ser declarat com a motiu justificat d'acomiadament i multa econòmica greu, d'acord amb la renda.

user Inf | Hace más de 3 años

Que pena que todo esté encarado a la dichosa temporada turística

user Jose | Hace más de 3 años

Un País normal, el ministeri de Sanitat o la Conselleria de Sanitat, organitzaria perquè tots els RRHH d'infermeria es dediquin a la vacunació. Mirau aquesta noticia. Es normal que el sistema privat s'hagi ofert de forma GRATUITA a posar vacunes i lis hagin dit que no? https://www.redaccionmedica.com/secciones/privada/la-privada-se-ofrece-contra-el-covid-las-vacunas-no-pueden-estar-paradas--9252

user Antonio | Hace más de 3 años

Ladies and gentlemen.... Wanna present my public apologies to Mr 74. Was not my intention at all to be hostile, just wanted to make a little joke because if I comment in Spanish at The Guardian/Independent the system will not me allow to express my opinion just because I use the Spaniards language. I am pretty sure Mr. 74 is a nice person because he was very polite in his answer. Apologies again. Maybe we need to laugh more nowadays. Peace and love.

user arl338 | Hace más de 3 años

Anda mira los negativos!, acaso he dicho algo que no sea verdad? O es que decir que no llegaremos vacunados a junio no os gusta? El que quiera engañarse, que se engañe..

user Tururu | Hace más de 3 años

Antonio,.... "in menorking"... ??? Ay, mumare, com está es pati...😎😎