user Apolítica | Hace más de 3 años

Sí, hi ha molta deixadesa i "mirar cap a una altra banda" per part de s'actual govern, però lo que no diu el PP és que qui va començar i acceptar tot açò que està passant són ells mateixos. I ara, per posar-se sa medalla, fan veure que "han descobert es pastel". Patètics.

user quins pebrots | Hace más de 3 años

dejación de funciones.......................y no hay ni uno solo de esos incompetentes que dimita !!!!!!!!!!!!!!!!!! no se enteran de la película Ciutadella se merece algo mucho mejor que esos inútiles que la desgobiernan

user Tururu | Hace más de 3 años

MES malversació , MES amiguisme, MES mentides, a¢o es lo que hi ha....

user Dartagnan | Hace más de 3 años

Però a veure!! Aquests que governen a Ciutadella controlen res? Van de super guays, de super legals, de gent moral, intel·lectual i culturalment per sobre de tothom, però tot està abandonat, el manteniment del poble es inexistent, només es dediquen a repartir ajudetes i feinetes a tots es seus, panfletos per aqui,cartellets per allà, alimentar la gent de la seva cultura i les seves ideologies i mentres Ciutadella fa pena. Així mos va, tant estalviar, tant llevar personal, tant llevar-se es mort de damunt en tot. Ara sols falta que vengui en Sanchez i n'Iglesias i els hi fotin tot el que han estalviat a costa de tenir es poble deixat de la ma de Déu.

user Remugon | Hace más de 3 años

De 2 céntimos y medio a 25 por kilo. Se nota que con las empresas afines el descontrol es brutal, algo raro pasa...

user Joan Pons | Hace más de 3 años

Llastima que no hi hagi un bon sheriff que ho poses tot a puesto

user Nan | Hace más de 3 años

Ja no hi ha massa diferencia entre aquestes i es temps den Brondo.......

user Picasso | Hace más de 3 años

Ahora cambiaran y ya esta? Y 17000 euros cada mes demas no se daban cuenta a la hora de cobrar? Que lo devuelvan todo!!!!!

user nando | Hace más de 3 años

Controls a ciutadella no es coneixen.es negocis se fan de bermut,a menorca tum se coneix,la darreara la pallasada del fabiol,es el moment de llava la mascara i a molta gent.salut i bon sant joan.FALT GENT ES PLA,

user ¿ Dimitirá alguien ? | Hace más de 3 años

Vaya por delante que no soy de Ciutadella, ni tengo simpatía por ningún partido concreto.¿ Se siente alguien impelido a dimitir ? ¿ La persona que no ha cumplido con su cometido como se esperaba de élla? ¿ Su inmediato superior por no supervisar ?¿ Nadie se siente responsable del continuado despilfarro de dinero público, ya sea en sueldos que no se justifican o en acciones erróneas y proyectos fallidos ? No todo vale, en política tampoco.Por menos se despide en la empresa privada.