user Crític | Hace más de 4 años

Pobre, encara li deu fer mal amb una entrada a l'aigua tan pèssima....En fi, una pràctica de risc que no pot conduir a altra cosa a que hi hagi accidents

user Laure | Hace más de 4 años

Escalada submarinismo espeologia pescasupmarina barranquismo etc Etc. Todos tienen su riesgo.. Y la educación y disciplina esta en las personas q lo practican .en Algunos deportes es muy dificil vivir de ellos no puedes hacer tu profesión.

user Xavi | Hace más de 4 años

Si es fa mal, que ho pagui ell. Sa seguretat social no hauiria d,assumir ses impridències. Que es faci una assegurança

user Julio Decimo Octavio | Hace más de 4 años

Freedom for Fly, amb poliza de seguro!!!

user Gin Net | Hace más de 4 años

Recordo es salt Marchelo desde fa 40 anys a Cala Blanca, si no m’equivoc havia un al-lot que cuan es tiraba de cap ho feia amb aquest estil, pero la seva intencio era fer ho be, pero no ho aconseguia, si estic confos que algu em rectifiqui

user Manel | Hace más de 4 años

Se promueve que los adolescentes tengan accidentes.

user Siguem realistes | Hace más de 4 años

Joan, no dubto que siguis un dels millors del mon en l'esport de fer "marcelos" (suposant que això sigui un esport reconegut amb classificació mundial, com si ho es el salt de trampolí), però ser professional vol dir cobrar per fer l'esport, i per tant estar donat d'alta com autònom o contractat per algú. Rebre subvencions de l'ajuntament no es ser professional (potser ets autònom, ho desconec, però esta clar que la vida te la guanyes d'un altre manera). I la comparativa amb els 300km/h del Marquez esta agafada amb pinces, perquè ell només ho fa a un circuit tancat amb totes les mesures exigides per fer el seu esport (ambulàncies, metges, mesures de seguretat...), i si ho fes per carretera pública el multarien. No crec que en el teu cas saltant de l'elefant hi hagues cap tipus de mesura de seguretat que si et deus trobar en campionats, la veritat.

user pipi | Hace más de 4 años

Ja no saben que an de fer per cridá s´atenció penos !!!

user Sr. Coll | Hace más de 4 años

Cadascú és lliure de fer l'esport que vulgui, amb risc o sense, però crec que si veritablement es tracta d'un esportista professional, m'agradaria pensar que compta amb els mitjans adequats i una assegurança per tal que en cas d'accident no haguem de pagar tots el seu rescat i les despeses sanitàries corresponents. A qualsevol esport federat o professional és així.

user Germansito | Hace más de 4 años

Marcelooooooo! No s'ha de perdre sa tradició. És més, cada estiu (Sant Joan, festers ...o quan sigui) hi hauria d'haver un concurs de salts. Platja gran-shectàrea-escala del rei, podrien ser bons puestus. I tampoc és gaire alt. Ajuntament! Preneu nota!