user Lamo Xec de Sullestrar | Hace más de 4 años

A la mediterranea esta ple de actes a ont amb humor feim critica social o politica, i cremam ninots per colcuna rao..No veig res dolent si o posam a nes seu context.

user Jo mateix 1/2 | Hace más de 4 años

No puc creure lo que estic llegint ??? Tres dies amb sa mateixa noticia, i venga vegenadas de una part i de unaltre, que si es fara aixo , que si es fara allo altre i despres la meitat dels que escrivim segur que aplaudirem a sa finestra o balco de cada casa!!!! Sou uns inconcients tots !!!! Es lo que tenim i prou, no diuem que ses concentracions en gran escala estan proivides Pues ja esta , lo que em sembla mes paretic es que es mateix diari Menorca cada dia infli es comentaris amb aquesta noticia !!! Lo que dic es patetic lo d'es diari cada dia que treu aquesta noticia tira una llesca a nes foc !!! Patetic es diari!!!!

user Paco | Hace más de 4 años

Siempre he pensado que esto de los bujots es una celebración de la época de las cavernas... Sólo hombres disparando, será que las mujeres son más sensatas y pasan de participar en semejante desfachatez?!?!?!

user Jordi | Hace más de 4 años

Com diu Xiprinant a veure que te d'abstracte una forma humana que representa una persona real. La ceguesa la teniu voltros, no sou capaços de veure aquesta barbaritat. Que sigui una tradicio que s'ha viscut des de petit no es cap motiu raonable

user Richi | Hace más de 4 años

Com havia dit Sr.Xiprinant: no hay mayor ciego que el que no quiere ver. Deixa-m'ho així. Salut.

user Xiprinant | Hace más de 4 años

Richi, per molt que el bujot representi «lo aborrecible en abstracto», encara que no simbolitzi cap persona concreta, és la forma en que es representa la «solució» el que és desafortunat i arcaic. No es resol res a tirs a bocajarro, encara que pretenguis que és una «representació abstracta de la solució». Per molt abstracte que sigui, jo veig que te cap, braços i cames. Molt subtil no és, no, aquesta «metàfora».

user bep | Hace más de 4 años

creeis que ahora lo mas importante es pensar en FIESTAS? Asi va España.

user Dciutadella | Hace más de 4 años

Sembla mentida que hi hagi gent que se'n alegri de que culpa de la situació que vivim s 'hagin de suspendre actes d'altres poblacions. Així ens va!

user amraa | Hace más de 4 años

per ses vostres segur que no n'hi ha de nirvis xoroi.. es anar a agafar una galeta que le agafes qualsevol dissabte aqui de tardeo lo q enves de arribar net a ca teua arribes ple de terreeeeee i pomadeeee

user sant joan | Hace más de 4 años

que bé, te pinta que será un sant joan d'aquell temps, amb molta gent autóctona, i colque foraster contat.a n'es d'es altres pobles que deis tonteries, es molt fàcil, no vingueu i tots contents.peró despues son es primers que venen, ehhh com estas?? i entren a ca teua, feim un ginnn. aprofitats.advenedizos, que sois unos advenedizos.