user Nasi | Hace más de 4 años

Sr inspector , igualet igualet que va fer es club Menorca Bàsket li van bratar es nom i es van quedar tan panxos amb un deute astronòmic del que no han tornat ni un duro.No importa sortir de Menorca per posar exemples de cas veí.

user sargantana | Hace más de 4 años

A pregunto, reconoce que Pujol (3 %)es un ladrón, pero es UN DES NOSTRES, no pasa nada. Despreciable Sr/ra pregunto.

user Ffff | Hace más de 4 años

Hola... Per inspector, la multa den Más era per una consulta no vinculante... I a vostè ni lo costar ni un euro... Bankia tuvo que absorber bla bla bla, no Ho haguessim fet!!!! En Rodrigo va falsetjar els números per entrar a borsa,... És un estafador!!! I vostè no comenta res.... A algunos unis ( Ho sé amb causa) el posaven d'exemple, tipical spanish !a un estafador!!! Ingenu hem diu.... Lo dit a n'Artur tú no vas posar un euro... I an Rato i cia??? Salut

user pregunto | Hace más de 4 años

@Paco: No és excusa però el que "va robar" Pujol és la xocolata del lloro en comparació el que ha robat PP,Gurtel,Tarjetes Blak,Urdangarín,Matas,,,Per cert,tots aquests han tornat el que van robar?

user anton | Hace más de 4 años

Paco,paco abans de comentar s´ha d´estar informat.A Pujol fa temps que li van llevar el "molt honorable" i tote les prevendes que tenia com a expresident de Catalunya.

user Para Ffff de inspector | Hace más de 4 años

Rato está en la cárcel. Cuando entrará Más ?, Yo se lo diré : nunca, igual que don pujolone , nunca. Bankia tuvo que absorber BMN con su déficit ( banco Mare Nostrum , que fusionó caja panades (y su déficit) caja Castilla la Mancha (y su déficit) caja Andalucía (y su déficit ) y caja Murcia ( y su déficit) y caja SA nostra (y su déficit ). Todas ellas quebradas por sus gestores populares, socialistas, comunistas , UGT y CCOO que las saquearon . El banco de España miro con beneplácito fusiones y salida a bolsa de Bankia (no solo Rato es responsable ) si es el único en la cárcel . No me puede usted dar lecciones señor Ffff, a mí me parece bien que esté en la cárcel , pero no hay igualdad de tratamiento. De donde se piensa usted que han salido los euros de la multa a Más? de su patrimonio ? No sea usted ingenuo hombre!!!!

user Xavi | Hace más de 4 años

Ben retornat a la política si es que ell així ho vol. Tant de bò els polítics espanyols tinguéssin la meitat de qualitat i coneixements d’aquest senyor. Només amb la meitat de coneixements ses coses anirien molt millor a tot el pais. Només cal veure en què s'ha convertit el congres de diputats: kinkis barriobajeros i poca cosa més. Coneixements culturals nuls, coneixements de idomes nuls, interés per treballar de debò per sa gent nul. Tot i ses errades que vostè hagi pogut cometre, ben retornat Sr. Mas.

user Ffff | Hace más de 4 años

Hola.... Per inspector; per el 9 N entre n'Artur , Homs, Rigau... Van pagar una multa de 8'7 M de euros... I a vostè i jo no ens va costar ni un cèntim...En canvi per en Rato? Que ens costar la estafa de Bankia? 22.424 milions d'euros només per aquesta entitat bancaria. I aquí sii q s'emprar diner públic i vostè i jo Hi posarem pasta, però ja saben q per en Rodrigo vostè no farà cap comentari... Salut

user Inspector | Hace más de 4 años

El que faltaba en el baile . A este le embargaron las sedes de convergencia y unión? Ha devuelto el dinero o basta con cambiarle el nombre al partido para encogerse de hombros ?

user Paco | Hace más de 4 años

M'interessa tan poc el tema català que no sabia que aquest senyor haguès estat inhabilitat. La següent passa podria ser llevar-li al Pujolet el tractament de molt honorable com van fer amb en Jaume Matas. S'enrecorden del famós "Madrid ens roba"?! Li faltava el complement directe "jo també us robo i molt"...