user Pablito | Hace más de 4 años

Jajja,esto de pintadas, no se puede llamar libertat de expresion, primero tienes que saber de lo que hablas, mucha gente lo confunde Para el personaje de las pintadas! Si te aburres puedes hacer muchas cosas buenas por y para la humanidad, intentalo!

user David | Hace más de 4 años

Me sembla de conya que es manifestin per els drets dels animals, jo mateix en sóc un gran defensor i fotria a sa presó a qui els maltracta... ara bé, crec que aquesta mala costum de "reivindicar" qualsevol cosa a propietats tan públiques com privades, danyant s'imatge d'un municipi no és lo seu, existeixen altres mètodes..

user Menurrrquina | Hace más de 4 años

Prehistòrics menorquins. Es pensen que han evolucionat I encara van d'aquest pal. OH PENA!

user jesus | Hace más de 4 años

Pooobres animalitos, cuando no están siendo maltratados en fiestas de pueblo, están encerrados en establos o sueltos en un descampado a merced de los elementos, eso no es vida, yo les pondría un piso de protección oficial y una paga para que puedan ir al herbolario a comprar comida vegana.

user Aquel del que nunca hablamos | Hace más de 4 años

@me la suda todo, tens part de raó, pero no t'oblidis es sexe, es sexe es molt important en ses festes.....

user Crític | Hace más de 4 años

Tampoc es poden mesclar amb tanta alegria temes que són més complexos com els temes d'igualtat, de tractament no sexista del llenguatge, de salut general i alimentària...... Però la manca d'enteniment d'aquests exaltats, juntament amb la seva falta de coneixements acadèmics i de reflexió, fan que es mescli tot en un totum revolutum sense cap ni peus, com l'ús del llenguatge neutre, la consideració de la igualtat animal-persona (per no dir de la superioritat dels animals), les colònies urbanes de moixos (un execrable invent sense cap ni peus, font de cria de rates i altres plagues urbanes), el veganisme (absurd i ridícul, per una espècie que és omnívora i de sempre consumidora de carn i altresproductes animals) i d'altres bestieses de les que no només presumeixen, sinó que volen imposar a la resta de gent. Cadascú pot pensar com vol i fer el que vol, però dins dels límits, de la llibertat de la resta. I aquests, urbanites, illetrats i radicals, la interfireixen.

user Crític | Hace más de 4 años

Un aclariment.... Aquí mesclem ous amb caragols. No tots els animalistes tenen cans, ni els qui tenen cans són animalistes. Un ca gran, pot estar perfectament bé a un pis petit. Depèn de molts de factors: raça, temperament, el propietari..... Tampoc tots els propietaris de ca són irresponsables ni tampoc tots deixen les caques pel carrer. Això és diu incivisme. Tenir una mascota, moltes vegades és un instrument de socialització i un suport psicològic important. Insistesc, això no té a veure amb l'animalisme. El problema de l'animalisme, al menys de la degeneració actual del moviment, és que es preocupen més dels animals que de les persones. Han perdut el nord en no distingir els animals domèstics, dels animals de producció i, per descomptat, en no tenir en compte els paràmetres ecològics i de funcionament social. No es poden exigir pels animals els mateixos drets els de les persones. I menys encara el que fan: exigir drets pels animals i negar-los per a les persones.

user Goy | Hace más de 4 años

Se habla de maltrato, de prevaricar... Pero no veo que denuncien como maltrato animal tener perracos enormes en pisos pequeños. Eso sí es maltrato, el tener que aguantarse las ganas de mear y hacer kk hasta que a su dueño/dueña se le emperejile salir a la calle para dar una mini vuelta y hacer sus necesidades en la esquina, o dejar a los animales solos llorando desconsoladamente hasta que vuelven de trabajar o de fiesta. Cuánta idiotez e hipocresía. Y qué coste que odio las corridas de toros y cosas similares

user Me la suda todo | Hace más de 4 años

Yo no soy vegano, tampoco animalista, no tengo ni tendre nunca una mascota y hasta yo veo que los caballos como poco tienen extres y las fiestas de pueblo son para paletos sin nada mejor que hacer en su vida, que van rellenando su vacio con costumbres, tradiciones y eventos sociales de esta indole para sentir que forman parte de algo.

user Snoopy | Hace más de 4 años

Jajaja no saben que hacer para tener un poco de fama como las de las gallinas jajaja