user Enric Tudurí | Hace más de 4 años

Si a qualcú no li agraden les festes de Ciutadella, que no les véngui a veure, no hi està obligat. Aquestes festes estan ambientades i organitzades com era costum al principi. Voler canviar coses per "adaptar-se" al moment actual, és voler fer UN SANT JOAN DIFERENT. Sant Joan és com és, no COM 'AGRADARIA QUE FOS...

user Paprika Blood | Hace más de 4 años

Las fiestas se están conviriendo en un festival organizado en parte por una Lobby de de Nobles que cada año están haciendo promoción urbanística de sus palacios y de la gente con poder econónomico que pueden hacer replecs privados. Si no estás integrado en este sistema lobistico-nobiliar que la progresia lleva abrazando hace años lo tienes un poco crudo en sn Sant Joan. Son fiestas populares pero con sabor rancio. Son fiestas que se olvidan de una parte del pueblo. Las fiestas están mal organizadas, Sant Joan necesita un marco festivo mayor. Se organizan igual que hace 50 años pero Ciutadella de Menorca ya no es la misma.

user Ciutadellenc 2 | Hace más de 4 años

Jo també som Ciutadellenc i no entenc que com a argument valgui "tota la vida ha estat així". Tota la vida de qui? I això és un argument per defensar una posició? Qui diu "tota la vida ha estat així" és que no té cap argument vàlid.

user Pep | Hace más de 4 años

Me encantan un deu per el pintor, enhorabona de tot cor

user Ciutadellenc | Hace más de 4 años

Arribau a ser cansats amb es tema de ses dones,ni ha mes dun que es vespres no pot dormir,dumes falte que demaneu trobarles dins sa sopa. Deixaumos tranquils amb es nostru sant joan,CANSAAAAATS!!!!!!

user cabot | Hace más de 4 años

Ni una mujer representada en las "carotes". El artista podría haberlas pintado preparando los "crespells" o planchando el traje de "caixer". O llevando los niños a la feria, o contemplando arrobada como se pelean los mastuerzos por un trozo de "carota". No hay peor ciego que el que no quiere ver.

user MENORQUIN1 | Hace más de 4 años

Que comenten el origen de las carotas y, que no eliminen este comentario

user Maonès | Hace más de 4 años

Exactament, de tota la vida. Ni una sola dona. Igual que a la junta de caixers. Quant de temps pensen seguir a Ciutadella "com tota la vida"? Quines festes més absurdes!

user Feina materna tirada per s'abulló | Hace más de 4 años

¡Encertadíssim homenatge a sa mare,sí senyor,la veim homenatjada per a tot en la seva pintura!enhorabona per tan sentit i explícit reconeixament!

user Anau a menjar as bar per St Joan idò! | Hace más de 4 años

Són fantàstiques!!!TOTALMENT representatives del què ÉS St Joan:una excel.lent EXALTACIÓ DES PATRIARCAT MATXIRULÍSSIM¡ni una cuinera siquiera per llimosna tanmateix vergonya feria aquest solitari rol!paraula de ciutadellenca de arrel