user Si yo fuera alcalde | Hace más de 5 años

Yo pondría parkings enormes en las entradas de la ciudad para que la gente pueda dejar el coche y no colapse la ciudad.

user Ciutadellenca | Hace más de 5 años

Jo, començaría per fer més parquings. No hi ha puesto per aparcar ni per sa gent de ses urbanitzacions, quant hi més turistes. I no només a nes centro (com edificis de parquings o bé subterranis), es de ses afores si s'arreglen en cabrien molts més (sa tanca de Pintor Torrent, per exemple).Millorar ses linies de trole a s'ivern amb urbanitzacions i crearne amb es DIC. Es tercermundista sa recepció a nes DIC de sa gent que ve amb barco. No hi ha ni 1 bus a nes día que enllaçi Ciutadella amb es Dic...Arrenjar s'enllumenat públic, no hi ha cap carrer ont totes ses faroles vagin bé. S'haurien d'anar canviant a llums més moderns i sostenibles, i no només quant s'espanya i així no en tindriem 3 o 4 de diferentes a cada carrer.Canviar es semáforos des Camí de Maó, encara están colocats com si hi es camí segués de doble sentit i es creen coles llarguísimes sobretot davant ses Palmeres i es cotxus queden enmitj perque s'ha posat en verd per es que venen de Calós. I més...

user ciutadallenca | Hace más de 5 años

Los ruidos de los vehiculos sobre todo las motos que son insoportables y intentar que el pueblo luzca con flores y el cuidado del casco urbano.Que al enseñar mi pueblo este orgullosa de El.

user Nenso | Hace más de 5 años

Retirar de sa via púbilca velos motos i cotxos abandonats , són una porqueria i fan molta brutor.

user Ciuta | Hace más de 5 años

Regulau es preu des lloguers!!

user Ciutadellenca69 | Hace más de 5 años

Més espais verds, més neteja(més papeleres) i cura dentotes les zones públiques. Construir l'estacio de bus, més zones de apartaments. Acabar les reperacions del teatre.

user Luna | Hace más de 5 años

Facilitar l'emancipació dels joves, amb la construcció de pisos de lloguer amb preus accesibles. Que no hi ha manera d'anar-se'n de casa dels pares!!!

user Carles | Hace más de 5 años

Posar en marxa una linia de bus entre ciutadella i l'aeroport

user Alexis | Hace más de 5 años

una escola d'ed.especial !! No hi ha dret que hagin de viure fora per causa des pocs recursos que tenim a s'illa.

user Joan | Hace más de 5 años

Peatonar sa plaça des Born ( un tros es clar). Millora de carrers i aceres, i de circulacio i aparcaments i conciencia a sa gent q no da falta dixar es cotxo ben davant sa botiga. Q sa pot caminar un poc. Ser mes concients des altres. "Es un minut", per un es una cosa i per un altre es una altre cosa. Cada un q es miri primer a si mateix. S,altre dia ja vaig enttegar unes instancies amb suggeriments de millora d,aparcaments i circulacio