user Menork | Hace más de 5 años

Menorqui, em pots posar un parell d'exemples del que han fet i/o conseguit. Jo com a menorqui mitja que viu a Menorca no ho se... ni ho he notat ni ho veig. Lo unic que vist son traves i mes traves i poc suc. S'unic merit que pidrien tenir es es tema d'es descompte aeri, pero primer va se gràcies a Coalicion Canarias i segon que es descompte de resident es s'engana bobos més gros de s'història... ja que ara ja tornem a pagar el que pagavem... i es que augment de descompte=augment de preu.

user Ana | Hace más de 5 años

Para increíble pero cierto, crees que todos los que votamos Psoe somos tontos, estamos mal informados, o no tenemos criterio propio y los que votan Pp, Cs y Vox son los listos, que razonamiento más inteligente, eres un lumbreras.

user vamos ciudadanos | Hace más de 5 años

Vamos vamos o la quedamos de mala manera. Al centro y adentro.

user Increíble pero cierto | Hace más de 5 años

Siendo el PSOE el partido más corrupto de la historia desde la era González , Zapatero y ahora Pedro el cum fraude, es inexplicable pero cierto. Está en disposición de gobernar la mayoría de autonomías y ayuntamientos . Explicaciones? Pues como no sea que a sus votantes les dé igual o que al tener una política de comunicación mucho mejor que la derecha (todas las televisiones y la mayoría de prensa y radio ). Pues no se me ocurre otra razón objetiva .

user menorquí | Hace más de 5 años

Per a Menorca, i almenys per als que - per bé o per mal - esteim visquent fora, ha estat un des millors governs. I especialment perquè Més per Menorca ha estat sa clau per poder governar. Hauríem de ser prou conscients des valor que té tenir un partit que mira per es interessos de Menorca a nes Parlament balear. Que pensa en clau menorquinista. Perquè ja sabem sa jugada des ''tots som balears'', però a s'hora de governar, realment, sembla que tots siguem mallorquins. És per reflexionar-hi.

user evidencias del sectarismo | Hace más de 5 años

Así ocurrió en Venezuela, vota progreso, vota al pueblo, vota el cambio (comunismo desfasado) marketing y más promesas que todos sabemos que no son sostenibles e irreales, el resultado: Maduro, Zapatero, y dentro de cuatro cinco años largos lo evidente.

user La puerta de alcalá | Hace más de 5 años

Aquí está, aquí está, la falsina bla, bla, bla.

user menork | Hace más de 5 años

El problema del candidature del PP es precisament anar amparat amb unes sigles polítiques que fan olor a corrupció i a sobres B. Ara be, entre aquests i es 4 anys inútils, al menys a Menorca, tenc clarissim a quin o votar. I si açò implica donar es meu vot al PP pq sigui útil ho fare. Ho tenc molt clar. I crec que sa majoria de menorquins, amb el cor amb sa ma, i sense fanatismes no pot deixar es consell en mans de qui ens ha governat aquests darres 4 anys que han estat 4 anys perduts.... I a qui pensi diferent, només li demanaria que em digues que han fet aquests en 4 anys.... Jo si que podria fer una llista amb tots els desastres i xapuçes que han fet, començant per sa carretera general... i lo que no sabem que ha costat i costara, sa broma, ara aturada, d'es tram de Mô a Lô.

user fel | Hace más de 5 años

esto demuestra que ir a votar no sirve de nada. un partido de izquierdas puede ganar por primera vez en baleares, cuantas veces han mandado. lo dicho de que sirve ir a votar

user Menorquí | Hace más de 5 años

Mentre no mos governi un dels trifachito, jo content !