user Pujol Fer hu Solo | Hace más de 5 años

A veure Cromapons, que pareix que no te enteres. Aquets politics están a la presó perque varen incumplir ses lleis, el avisaren i no varen fer cas. Estan tancats perque els altres varen fugir. No están presos per lo que pensen o diven, si no tú també estaríes pres. El juici té totes les garantías legals. Si un agent de la autoritat te diu que te moguis d´un lloch y t´en vas, aixó es obeir, si no te´n vás aixó es resistencia a sa autoritat, aixó es resistencia, una forma de violencia. De moment lo que tu denomines fascisme, de moment, qui comet actes feixistes son els nois de la CUP, Arram, CDR i demés abduits pels llaços grocs. Lo únic que se ha conseguit es dividir als mateixos catalans i fer es ridícul absolut arreu del mon, deixant a Catalunya i a Barcelona, refernts del modernisme i la modernitat com una cova de fanátics xenófecs, que se han carregat la economía catalana.

user Ojode halcon | Hace más de 5 años

Me parece decisión totalmente lógica. Como van a dejarlos salir provisionalmente para las elecciones si hay un claro riesgo de fuga que ya ha quedado demostrado con otros fugados. Estos no son presos políticos, son políticos presos consecuencia de sus actos fuera de la constitución. Sin más que decir.

user M.Rajoy | Hace más de 5 años

A mí por robar no me han hecho nada, jajajajaja

user cromapons | Hace más de 5 años

Solament fa falta seguir un poc el judici per veure q els presos politics ho tenen molt malament, no es un judici imparcial, esta clar i no esperin res més que la venganja i l'odi del Tribunal, peró bueno ara tocar votar i segur que torna a sortir un altre cop una majoria indepe a Catalunya i llavors que passará, els fotaran a tots a la pressó o si a Espanya guany el feixisme, els ilegalitzaran a ells i no a la banda de malhechores? tot pot passar estem a Espanya, un projecte de democracia fallit.

user El Presidente Bananero | Hace más de 5 años

Creo que se merecen tambien , Copa y Puro, ja ja ja

user JOSE | Hace más de 5 años

Pobres POLITICOS /CATALANES, creían que la justicia (lenta pero sin pausa) no actuaria, claro; lo suyo fue una independencia de segundos, pacífica, sin violencia (aparente).... bah...una situación sin importancia...para ellos....no se han saltado ninguna ley.... SEGUIRAN EN LA CARCEL

user jo mateix | Hace más de 5 años

Aquests rebels, amb família, pares majors i fills petits, van aconseguir fracturar la societat despreciant als qui no pensen com ells i tot a pesar de les desenes d' advertències sobre les il.legalitats que estaven cometent. I ells se n'enfotien.

user Gent pacifica ? | Hace más de 5 años

La violencia no te perque ser fisica. Basta seguir el juici i escoltar els testimonis. (rtve canal 24h, en directe).

user No defallim! | Hace más de 5 años

Llibertat presos polítics!!! Escoltant cada dia és judici, i veient que sa gran justícia espanyola queda en faldaret.. pk de justicia no en té res, esper que quedeu en llibertat. També esper que tota aquesta gent (testimonis) que declara i menteix descaradament sigui castigada com toca. Vergonyós que tot un govern votat per es poble estiguin tancats O exiliats. Molta força!!

user Nos toman el pelo... | Hace más de 5 años

Nos cuesta un pastón tenerlos entre rejas. Según el CIS van a arrasar (Junqueras sobretodo) en las elecciones y el PP, que ha montado este sarao, va a desaparecer de Catalunya. Creo que quien tendría que estar encerrado es Rajoy...