user Manuel Ribas Costa | Hace más de 5 años

Tal como comenté anteriormente, creo que el único culpable es Red Eléctrica pues de haber estado en servicio el enlace submarino con Mallorca esto no hubiera ocurrido o su duración hubiera sido más corta. Por los datos que conozco se averió en 2.017 uno de los cables lo cual no es excusa para dejar el enlace fuera de servicio, pues quedaban otros tres. La causa es el querer ahorrarse Red Eléctrica las pérdidas de dicho enlace correspondientes al Transformador 220/132 Kv. de la S.E. de Es Bessons, más las perdidas correspondientes a las tres Reactancias de Cala Mezquida,ello representa, a grosso modo un ahorro cercano a 1.000.000 de Euros anuales. Y por una nimiedad como esta en su cuenta de resultados a ocasionado tantas moestias y la posibilidad de ocasionar alguna perdida humana. ¡Valía la pena!.

user Cielo | Hace más de 5 años

MARC NO SABES COMO SALIR DE ESTA .....DIMISION YA ...NO QUEREMOS GENTE INCOMPETENTE ....

user Xec | Hace más de 5 años

Tothom desvia s'atencio as cable..es cable estarà anys esta canviat i operatiu...si aquest govern va ser incapaç de saber interpretar correctament art. 7 llei 24/2013, o s'ho va passar per s'arc de triomf sera problema seu, quan s'entemen que es cable queda inoperatiu s'havia de treballar en un pla de contingencia que contemplas totes ses mesures a pendre...un pla així no son dues reunions amb Madrid un foli de masures dins un calaix i un parell de dinarots!!!

user Xec | Hace más de 5 años

Una mes...ecotassa la cobren els hotelers la paguen despres as govern de les illes balears...NINGU ES VA ENRECODAR DELS HOTELERS...ara bé alhora de començar a fondre es fons de s'ecotassa amb coses potser no tant prioritaries...inutils...per asò s'apunta tothom. Hotels amb 400 persones...alguns poden pènsar que tenien o han de tenir grups...cert...els grups que poguessin tenir nomes alimenten sistemes emergència com grups contra incendis res més. Institus si que es va recordar...institus amb professors sense cobertura de mobil que no es feien responsables si passava res...amb efectius policials que no els fugissin almunes i pares as carrer sense poder fer feina...que era més que evident i previssible. Pla de contingencia fora totalment improvisat!! No existia...art. 7 llei 24/2013 deixa molt clar que ses comunitats autonomes poden pendre mesure en casos on es detecti una possible aituacio d'averia generalitzada. S'estat també,,,te sa seva part Madrid també... Red Electrica també...

user juan | Hace más de 5 años

Claro, ellos no tienen la culpa de nada porque no hacen NADA!! Cuatro años de INACTIVIDAD. FUERA YA!!

user Xec | Hace más de 5 años

Es govern es passa per s'arc de triomf s'article 7 llei 24 del 2013, ses comunitats autonomes no peninsulars han de pendre mesures. Es molt bo de cercar as BOE!! Red Electrica te sa seva bona part pero es Govern Balear es va oblidar literalment de Menorca!!

user Tomeu | Hace más de 5 años

Vaya Govern irresponsable que tenemos. A parte de ineptos. Mentirosos. Saben perfectamente que el cable submarino habria minimizado daños. Pero como son unos irresponsables prefieren hechar la culpa a los demas. Disfrutad de lo votado.

user bugar | Hace más de 5 años

En Marc Pons com els altres politics, i fins i tot els tècnics amb models i simulació , es dediquen a fer les feines d’endevinació de les antigues “Pitonises” gregues. D’aquesta manera, pretenen explicar els fets, rebobinant de nou , però amb l’existència del cable Mallorca-Menorca, això sí, marginant altres fets també imprevisibles. Fins i tot, saben quasi a la perfecció el que hauria succeït, dient que seriem igual de desgraciats . Totes aquestes llambrares, cal que vagin a la NASA, “Marte” els espera.

user TONI | Hace más de 5 años

ES UNA VERGONYA TENIR UNS DIRIGENTS DÁQUESTA CALANYA, VOLEM ELECCIONS JA !!!

user JUAN | Hace más de 5 años

SEGURO QUE LA CULPA ES DE AZNAR COMO DIJO ARMENGOL.CRITICAN A LA DERECHA INCLUSO GOBERNANDO ELLOS.