user Xapussa made in Tito | Hace más de 5 años

Aquesta xpussa que va fer es batle amb es contracte de s'aigu de Ses Fonts Redones fa anys va ser un des motius pq es del PSOE el deixessin i l'expulsessin des partit.... Encara ho haurem de pagar tots... https://www.facebook.com/213415582003206/photos/a.219642244713873/2173121179365960/?type=3&theater

user Necessitam polítics professionals | Hace más de 5 años

Pere Moll viu de sa política, per açò s'aferra a sa cadira encara que no pugui fer dues passes per Migjorn sense passar vergonya. Necessitam que es polítics tenguin una carrera professional a part de sa política, si no parasiten es càrrecs públics com fa en Pere Moll.N'Ana, en canvi, té la seva feina. Hagués pogut deixar el seu càrrec de regidora i quedar-se tranquila davant aquest desgavell però ha quedat al capdavant perquè sap el que és capaç de fer aquest batle i no ho pot permetre. Hi és per convicció. És molt injust que se l'insulti. Més polítics com n'Ana Britt necessitam, el món aniria molt millor.

user Som menorquins, som espanyols | Hace más de 5 años

Aunque a alguno le duela con "j" somos españoles, que traducido al menorquín, balear, valenciano o catalán... sería "som espanyols. Lo siento por los que no lo tienen tan claro con los lacitos amarillos pero es lo que hay / es lo que hi ha.

user Siscu Riudavets | Hace más de 5 años

El PP ha fet en Es Migjorn lo que havia de fer el PSOE: denunciar ses irregularitats des batle. Ha tingut més valentia que es socialistes. MES, PSM és un partit desaparegut en aquest municipi. Es socialistes van anunciar una moció de censura contra s'alcalde, però després van ser incapaços de presentar-la. I lo més divertit de tot és que el PSOE va afegir-se després a ses denúncies des Partit Popular. I son menorquins i espanyols (no castellans ni catalans).

user dic | Hace más de 5 años

vicent: Segons Sou menorquins però la llengüa pròpia de Balears és el català.

user Fernando Moll Goñalons | Hace más de 5 años

Amb es comentari de català o escriure en castellà. Ja sabem que som menorquins, precisament per açò tenim sa sort de ser billingües. Per lo tant crec que cada un es lluire de poder se expresar com vulgui.

user El aspirante a "duro" | Hace más de 5 años

Que pasa en Es Migjorn, todavía nadie se atreve a poner a éste alcalde en su "sitio" ? los ciudadanos de ésta población no se rebelan ante tantos casos de protagonismo de Moll y que al parecer no alzan su voz, a que esperan ?

user vicent | Hace más de 5 años

Andreu,.Som MENURQUIS NO CATALANS

user Migjorner | Hace más de 5 años

Está visto que entre los concejales del PP y el Sr. alcalde se tapan las vergüenzas.

user Andreu | Hace más de 5 años

De deu comentaris un en menorquí- català o català- menorquí i nou en castellà. Per mos movem deuen fer sa xalada. Que trist ! ! ! Som MENORQUINS NO CASTELLANS.