user yomismo | Hace más de 5 años

Es alucinante que ellos mismos se voten recortar las horas de trabajo, mientras la gente de a pie seguimos como siempre. Y digo yo, nosotros que somos los que pagamos, porque no podemos votar si queremos que se recorten la jornada?? eso tendría que decidirlo el pueblo y no entre ellos y sus triquiñuelas... indignante, y así con todo! o todos o ninguno!

user Funcionari | Hace más de 5 años

Sr. Crack tu no pasaries unes oposicions, perque no saps escriure! Entenem es teu disgust i sa teva enveja! Papanatas.

user Sr Crack | Hace más de 5 años

@ bla bla bla, per açò bus esforçau tant en sa feina, en una empresa privada guanyariau menys i ja seriau as SOIB. Vesta a fre 8 hores de manobre per 800 € que ten amics am aquesta situació, i de negre al 2000 pot ser però avui en dia tens sort si trobes una feina que te paguin mes de mil euros tot inclòs.

user Isac | Hace más de 5 años

Pito , ves fer alguna volta per altre poble i despues xerra.

user Fonso | Hace más de 5 años

En el Consell Insular pasó algo similar, con el argumento que las 2,5 horas reducidas cada semana pasaban a una bolsa horaria que se destinaría a formación... no estaría mal que algún responsable político diera información sobre el tema...

user bla bla bla..... | Hace más de 5 años

A tots aquests de sa empresa privada,QUANTS DE VOLTROS COBRAU UNA BONA PAGA EN NEGRE? QUANT PAGAU DE IRPF?NOLTROS HO DECLARAM TOT!!!!! I PER ACABAR,MOLTS DE NOLTROS JUST COBRAM 1000 EUROS.

user Noe | Hace más de 5 años

Perquè us molesta que als funcionaris els siguin retornats uns drets que van perdre sense ells tenir-ne cap culpa? Us molesta només pel fet que siguin funcionaris? Perquè si és així, informar-vos que qualsevol persona pot preparar-se, presentar-se i aprovar unes opos, accedint a ser empleat públic. A més, si tant bé es suposa que viuen, no trobau que potser el que hauríem de fer la resta és lluitar per aconseguir els mateixos drets? No entenc que gastem energies en criticar a altres empleats (per molt que siguin funcionaris) en comptes de reclamar millores laorals per tothom. I per na Niní, convidar-la a venir a veure la brigada d'obres de Mercadal qualsevol dia d'estiu, per Sant Martí, els dijous de mercat, etc. perquè és ver que el ritme laboral que duen és digne de veure, però per sa feinada que fan!

user Pito | Hace más de 5 años

Es poble fot oi, tot molt brut i descuidat, asfalt ple de parches i pintura, asseres veas, etc.. Mai veus funcionaris que revisin es poble a vam que está malament, pero si que els de veus a sa farmacia, a nes paladar, a sa barberia, etc.. no entenc que encara fagin menus hores perque realment sa gestió des poble es molt flaca, no veus resultats. I que es aço de que fitxin? Vol dir que fean lo que no farán lu mateix? segur..

user Paput | Hace más de 5 años

Esto es una compra de votos para las próximas elecciones, es muy facil ser tan generoso con el dinero de los contribuyentes,no pone nada de su bolsillo.

user Abans de xerrar | Hace más de 5 años

Per tots els "enterados",aquestes hores que van afegir , ho van fer cobrant lo mateix,desde el 2012 ens van baixar un 5% de sou gracies a nen montoro ,jo he fet feina 35 anys a sa empresa privada i cobraba bastant mes que a sa publica,perqué podía fer hores extras.PERQUE NO CRITICAU MENYS I VOS PRESENTAU A SES OPOSICIONS,