user Sin cobrar | Hace más de 5 años

No se la espera a la fibra ni dentro ni fuera,porque la empresa ,una subcontrata de jazztel, encargada de pedir los permisos para instalarla, ha dejado tirada y sin pagar a la plantilla, despareciendo y dejándonos a deber meses enteros de nominas sin pagar. .yo tengo en casa cientos.de permisos firmados por los vecinos de ciutadella en un cajon , para instalar la fibra optica de jazztell...y dicha empresa ni se ha molestado en solicitármelos. Por cierto...el jefe de esta subcontrata que ha desaparecido no es un hipy furgonetero de los que tanto se quejan en el foro de este periodico ,.si no de los del pp de toda la vida, toros y semana santa.

user Alex | Hace más de 5 años

Tengo que apuntillar una cosa.. Existe el internet con routers 4G a 20 megas de velocidad. Sólo tienen que solicitar a telefónica un cambio de tecnología. Tardará un poco, pero se la concederán Eso sí, les obligarán a cambiar de número de teléfono. No tienen internet a buena velocidad porque no quieren. Y sé de lo que hablo. Feliz y caluroso verano.

user DDD | Hace más de 5 años

Pues en Canutells tampoco tenemos fibra óptica, que digo fibra óptica! no tenemos ni cobre en el SXXI Eso si q es un agravio comparativo

user Kapak | Hace más de 5 años

El centre historic seria maravellos sense el cablejat a les façanes. El que s'ha de fer es treure el que hi ha, no posar-n'hi més. La companyia no li dona la gana gastar el sobre cost que vol dir enterrar la fibra, pero el Pla Especial del Centre Historic de Ciutadella prohibeix, des de 1999, posar mes cablejat a les façanes. Hi ha particulars que s'han gastat molts diners per deixar les façanes lliures de cablejat elèctric i telefonic (a mi me va costar 14000€). Jo no donaré permís a movistar per passar cables per la meva façana. El que han de fer es fer-ho bé i enterrar-ho, tal com diu la norma i tal com es mereix el nostre fantastic casc antic. No es val aixo de que per gastar menys fem lo facil, o no donem el servei. I mentre començar a negociar amb endesa el enterrar el cablejat dels carrers que ja tenen els tubs colocats i netejar les façanes.

user ole | Hace más de 5 años

Tot i que la notícia té poc de nova, no deixa de fer vergonya. Ara bé, no és problema ni de dretes, ni d'esquerres, és problema d'ineptitud general, de falta de visió i de falta de cultura en general. Mentre no es doni cultura i coneixement al poble seguirem tenint polítics de poca altura.

user josep | Hace más de 5 años

Que se subterranee la fibra optica y a la vez los otros cables electricos quedarian las fachadas preciosas sin este cableo que hay

user Maria Pons | Hace más de 5 años

Impresionant, Visca sa Batlesa, incapaç de resoldre, un tema de tanta importancia, a lo millar es que ella en te i no li fa falta com sa llicència turística

user Xiprinant | Hace más de 5 años

L’Ajuntament ho fa en aplicació del PEPCHA de Ciutadella que protegeix el casc antic, concretament els seus edificis i no tant als seus residents. Importa més que el turista es pugui fer fotos guapes. Després vindrà qui digui que és una mesura antiturística. Requerir el soterrament de tota la xarxa de fibra és una exigència impossible, i més en uns carrers irregulars, amb empedrats (també protegits), sense aceres, etc. Només ho he vist fer a la façana de Can Faustino. Hauria estat més assenyat arribar a un compromís de no-creixement de línies i neteja de línies «mortes», és a dir, que tota instalació de fibra garanteixi l’eliminació d’una línia de coure. Pensareu que és de calaix açò, però no és així. Els vessuts i malpagats subcontractats de Telefónica rara vegada estiren una línia de baixa de les parets. Tallen el fil als extrems i allà ho deixen penjat, per vida d’hereus. Moltes façanes estan plenes de fils que ja no tenen cap us, i ningú vol perdre temps en aclarir-ho.

user Francisco | Hace más de 5 años

En sa contramura ja carrers que si i carrers que no, sembla que tota sa contramurada se considerada casc antic, i a més van donnar permís per fer ses canalitzacions de enterra que du el cable de sa fibra òptica, tenim el cable enterrat devant i no tenen permís per fer-lo arribar a casa, es una verconya.

user Lito | Hace más de 5 años

Para qué queréis fibra óptica? Esto es el futuro.Los que mandan ahora se conforman con desenterrar muertos de hace casi cien años....La izquierda cangreja que no sabe producir nada, excepto rencor y mal rollo...