user Joan | Hace más de 5 años

Aquí mucho bla bla bla bla, pero los que apoyan tanto y quieren recoger inmigrantes luego porqué odian y no quieren a los peninsulares? Mucho postureo y querer coger votos, venga ya!!

user Necronomicon | Hace más de 5 años

El tonto de turno que me copia el seudonimo. Espero que sea mi pequeño alumno negromogollon. Si lo es, un apunte. Ninguna mujer, ninguna, utilizaria la expresion "estoy batiendo palmas". Eso solo se le ocurriria a un facha misogino. Ya sabes porque te lo digo.

user Si però ... | Hace más de 5 años

La primera decisió és correcta: no es pot deixar morir en alta mar a aquestes persones. La segona és necessària: cal alimentar, vestir i atendre les seves necessitats sanitàries. El difícil és gestionar el després, i més tenint en compte que no som un país ric, que seguim augmentant el deute amb Europa i que la ciutadania està cansada d'austeritat, atur i de veure amenaçat el futur de les pensions. Aquesta incertesa en el nostre benestar, que ens hem "guanyant" durant molts anys i ara veiem en perill fa que apareguin comentaris contraris a l'acolliment d'aquestes persones. Tal vegada, perquè els nostres polítics són de promesa fàcil i des de la seva posició privilegiada es permeten vendre solidaritat (recordem que amb dues legislatures tenen la pensió màxima assegurada). Jo aplaudeixo la decisió del President; però m'agradaria obtenir respostes clares de com ho assumirem, perquè la solidaritat té un preu, tot té un límit i dubto que el nostre país pugui assumir aquesta factura.

user Joan | Hace más de 5 años

Paula sí vamos una semanita a sus países vamos a hoteles de 5* todo incluido.

user Necronomicon | Hace más de 5 años

Hi hauria d´haver mà dura i tornar a montar les colonies. Ah no, que es van carregar un munt de blancs per tal de ser independents. I ara que ho son, tornen a voler viure amb nosaltres. Es veu que els va pitjor ara....

user Necronomicon | Hace más de 5 años

La frase facha del dia:"metelos en tu casa". Hay mil respuestas a esto. Por ejemplo:"si tanto te gustan los Borbones, metelos en tu casa".

user Felip | Hace más de 5 años

Tranquil Arturo, són tots uns fascistes sense empatía ni cap tipus de coneixement, ignorants i infantils. Ja s'ho trobaran ja.Només fa falta que te fixis amb ses frases de pensament pueril: "la mayoría parecen salidos de un gimnasio (no n'has vist gaires no?)" "...en pedrito i ja du tot aso cap aquii??..." Tot açò, AÇÒ, porqueria no? A veure si us enterau, són persones desesperades, però clar, entenc que per un que no ha sortit mai des seu forat no pot assimilar que hi hagi coses diferents a lo seu.ni cas.

user Awi | Hace más de 5 años

Xenofobia a xorro. Se que molts preferiu mantenir al rey i tot sa xusma aquesta pero d'altres ens estimam mes ajudar a gent que ho necesita. I nirvana, si no tens x una camiseta Nike falsificada posat ses pilas...

user Solidaridad | Hace más de 5 años

El gobierno está actuando bien ante esta situación puntual pero, como dicen en Bruselas, es la punta de l iceberg. Todas esas pancartas de bienvenida en Valencia me sobran por frívolas, hay que ser solidarios pero no jugar con las esperanzas de estas personas y quienes esperan seguir sus pasos. No olvidemos que España ya tiene un duro trabajo en sus fronteras con Africa.

user paula | Hace más de 5 años

Estaría bien que todos los que no estáis de acuerdo con la acogida, fuerais a pasar solo una semanita a sus países , A ver que opináis luego.