user kala | Hace más de 5 años

Tal vez deberíamos cambiar el sistema, como en Australia. https://www.facebook.com/shireofmoora/videos/1303235443030651/. Pero antes de que empezara el buen tiempo, claro.

user mallorqui | Hace más de 5 años

La via cintura de Palma soporta el trafico de 190.000 vehiculos diarios ¿es esto lo que quereis para Menorca? ¿cuantos vehiculos circulan a lo largo del año el trayecto Mao-Ciutadella? ¿llegan a esta cifra ¡¡¡en un año!!!?. ¿que quereis si ya teneis problemas para acudir a ciertos lugares emblematicos como Macarella, Favaritx y otros tantos?Que me contesten estos entusiastas del turismo sin control

user jordi | Hace más de 5 años

Ja va bé donar un poc de mala imatge, i millor encara si és a ses carreteres, avam si així frenam una mica es desgavell de tràfic rodat, entre cotxes d elloguer i península. Menorca no creixerà en extensió per molt que volguem, ja podem fer autopistes i asfaltar tots es camins hagut i per haver, lo unic que aconseguirem és massificar més ses carreteres, és a dir, anular un encant més de l'illa.

user mallorqui | Hace más de 5 años

Els menorquins quant venen a Mallorca diuen que tenim sort de tenir tant de turistes i que ells voldrien ser iguals, jo els dig; no volgueu tant de turisme sino menos pero de calitat, nolstros a Mallorc ja fa temps no podem gaudir de l'illa, l èstiu es imposible acudir a la platja i quant venen creuers no podem sortir de ca nostra de Palma, o sia tenim turisme, algu en partircular te ganancis pero noltros no tenim calitat de vida

user Joan | Hace más de 5 años

En el norte de europa con clima mas frio y mas lluvia, tambien asfaltan y hay calidad de asfalto. No se comprende esta excusa.

user Ungalldindi | Hace más de 5 años

Semblam tercermundistes am se carreterete aquesta

user DGT dice | Hace más de 5 años

Para insultar y eso de 10, pero para saber cómo funciona el mundo poco, muy poco.

user MENORQUÍ | Hace más de 5 años

Menorca en aquets moments és una JUNGLA, quants de menorquins no volem que passi l'estiu prest? és una vergonya, no pots anar a un món, les carreteres són un infern, nirvis, lento, perillós.....no se com acabarà Menorca però nam a menys, i la prova està amb la baixada de turistes del 2017 al 2018, i esperen que si açò va així....realment sembla una selva aquesta illa....i al radicalet aquet que es fica amb el TURISTA, deixau de ser tan radicals va, que hi ha gent que no pensa com voltros encara que no vos agradi, RADICALS!!!!!! mai més volem més! incompetents

user DGT?? | Hace más de 5 años

De que serveix sa Direcció General de Tràfic? O eren de Més qui dirigia es tràfic? És igual! Mai-Més i culpa des català... Fanàtics!

user Avui plou! | Hace más de 5 años

Mai-Més!! Culpa des català! Jajajajajaja Crec que sa Gurtel, Púnica, Nós, etc, etc, i sa corrupció sistemàtica també deu ser culpa de Més i es català, però segur!