user Angels M | Hace más de 6 años

Han estat uns anys ben aprofitats i esper que els que venen també ho siguin i més si cal. Molt bona notícia ampliar es geriàtric, esta molt ben situat i fa molta falta. Igualment de bona que sa clinica Menorca tengui aquest projecte de seguir fent feina a Ciutadella amb noves instalacions. Endavant i gràcies!

user joan | Hace más de 6 años

cuant ho vegi ho creure.....moltes vegades s'ha dit que sortirien i sempre han quedat. En cuant a que falten places geriátricas,ja n'hi faltaven cuant es va acabar l'obre (desastre) fa casi 30 anys...es va fer Santa Rita i ni segeixen faltant.....i cuant Clinica Menorca sorti de les dependencies municipals...en 4 dies (cuatre) en tornaran faltar...i sino temps.... encara que...cuant ho vegi ho creure.

user Operació: Recuperar l'hospital | Hace más de 6 años

Perdonau, però és l'ajuntament que decideix no prorrogar el contracte. És de propietat municipal. No és així?

user Maria | Hace más de 6 años

Ja és ben hora que l'Ajuntament recuperi aquest espai i reconvertir-ho amb més places per la gent major.

user G Bagur | Hace más de 6 años

Felicito a Clínica Juaneda Menorca por su espíritu emprendedor y compromiso con Ciutadella, y me uno a la razonada petición del PP-Ciutadella para que esta obra no sea afectada por los retrasos, demoras, cambios e interpretaciones de los técnicos municipales, servicios jurídicos, políticos y concejales. Es preciso dar facilidades, ayudar y que Ciutadella cuente lo antes posible con esta nueva clínica. Que no pase como la carretera general, con las obras paralizadas desde hace tres años en el tramo Mahón-Alaior... y aún no saben qué hacer.

user Bep | Hace más de 6 años

Jo només demanaria als responsables de la clínica Juaneda que pensin a fer un bon aparcament de cotxes.

user Picarol | Hace más de 6 años

Joaneta aquesta vegada el PP n’ha sabut MÉS que tú!!! Tant de secretisme per treure rèdit polític i res de res.Tot es fum de formatjades!!

user Agradecido | Hace más de 6 años

Espero que no pongan impedimentos a esta obra, por que el servicio que prestan esta clínica y sus trabajadores a Ciudadela y a Menorca en General es espectacular

user Paco | Hace más de 6 años

Ja era hora que pleguin de lhospital aquesta empresa privada que amb el permis del pp durant tants anys sa aprofitat de aquet edifici i que cualsevol empresa ciutadallenca li hagues agradat tenir es previlegis que han tingut aquets.pero al tanto ses proximes municipals que si guanyes es pp no se sap que podria passar perque anys enrera tambe ja tenien data per surtir de aquestes instal.lacions i van guanyar es peperos i van tornar a quedar i damunt encare ocupant algunes sales mes.

user Pepe | Hace más de 6 años

Viva la sanidad pública!