user Historiador | Hace más de 6 años

A molts des comentaristes els aconsell que aprofitin es dia d'avui, dia des Llibre, per comprar un bon llibre d'història. Els ajudarà a entendre, potser, quin és es significat de sa bandera de Menorca (o sa de Balears) amb sa que sembla que es vesteixen cada dia davant un mirall. Perquè darrere de s'escut (actualitzat) de sa Universitat General de Menorca, aquella institució que representà es menorquins durant 500 anys i que va ser abolida per es Borbons, hi ha sa Senyera Reial, les famoses ''quatre barres de sang'', emblema del Casal de Barcelona, els reis responsables de que siguem qui som. Almanco, recomanaria comprar i, sobretot, llegir algun llibre, en tost de perdre's en banalitats absurdes i problemes d'un odi rancorós i ignorant.

user manumenorca | Hace más de 6 años

... hay que leer más, pues es como los viajes, le abre la mente a gente cerrada... echo en falta reediciones de éxitos pretéritos tipo Hitchens o Dawkins, porque veo en los foros gente que le hace falta leerlos... lástima que suelan exhibir mayoritariamente novedades... lo que han hecho con "La influencia francesa en Minorque" al reeditarla es una gran idea

user Ignoraré | Hace más de 6 años

Si en tost de mirar ses teles de davall sa taula llegissin qualque llibre dels que hi ha damunt se'ls hi acabaria sa botxor aquesta que tenen amb sa cosa catalana.

user Senyera | Hace más de 6 años

La senyera de Menorca ha estat durant 700 anys la quatribarrada. Com la de totes les Balears, Catalunya, Aragó i València. Exactament iguals. Només amb la democràcia i les autonomies es van inventar les noves senyeres. Exeptuant Catalunya, Aragó i Catalunya nort (França) que segueixen amb senyeres iguals.

user Joan (DeCiutadella) | Hace más de 6 años

La Festa del Llibre és una bona oportunitat per a sortir a veure llibres i trïar-ne qualcun per a llegir. Sa pena és que n'hi ha molts que NOMÉS compren llibres un dia com avui. [O tal vegada hauria de dir que GRÀCIES a que ALMANCO en compren avui]. La lectura és necessària TOT L'ANY. I alguns dels qui heu posat comentaris aquí sembla que només importa d'on és la bandera que hi ha posades a les parades... No anam bé no. De tots els comentaristes ¿quants n'hi ha que heu comprat qualque llibre? Només n'hi ha un que ho diu... [Jo n'he comprat 2, però no és la única compra de llibres que faig al llarg de l'any]

user SENYera | Hace más de 6 años

Jo no en vaig veure cap de bandera, només decoracions amb es colors de sa senyera, sa bandera de sa corona de Aragó que després van adoptar ses counitats autonomes de Valencia, Catalunya, Aragó y Balears. Cuatre barres vermells i cinc grogues que ens representen a totes quatre comunitats i ens recorda que tenim un passat, una cultura i una llengua en comú.

user Biel | Hace más de 6 años

Molt bon ambient.

user Toni | Hace más de 6 años

Un poc més de cultura i menys odi us aniria molt be als de sempre. La catalanofòbia no us deixa viure

user Así nos va... | Hace más de 6 años

Si os preocupa más el escudo que si los niños y niñas leen o no tenéis (y por extensión tenemos) un problema.

user Luis | Hace más de 6 años

No entiendo que se empeñen en poner una bandera de otra comunidad en vez de poner la de las Islas Baleares.