user jose Marqués Torrent | Hace más de 6 años

Enhorabona per Anaïs Faner, una prometedora escritora de sa llengu menorquina!!..te desitj molt d'exit , faixis lo que faixis. ????????????. També s'enhorabona a Sa Fundació!! per aquet extraordinari exit per lo nostro!. Avam quan es politics es desideixen de seguir ses pases de sa fundacio i també fer no mes per lo nostro i deixar de tirar es doblers per ets altres.

user Bep Llull | Hace más de 6 años

Enhorabona a n'és voluntaris que han fet possible un any més s'entrega de premis i sopar de germanor amb sa cultura de ses Illes Bears, sa pròpia.

user Rafael | Hace más de 6 años

Estic encantat! Vaguent que se gent jova se preocupa de segui se nostra llengo! apren a escriura i cherra es balear! Tenim futur!

user Premiando las faltas de ortografía | Hace más de 6 años

Si los andaluces hicieran un premio para celebrar su orgullo "andalú" escribiendo tal como hablan (andalú, jocé y jezú) me parecería igual de extraterrestre que este premio. Es una lástima que con mis impuestos se premien las faltas de ortografía, pero, bueno, si me tengo que tragar que con mis impuestos se subvencionen los colegios que segregan según el sexo podré tragarme este derroche. Ahora a animar a los andaluces para hagan lo mismo ya que son en número muchos más que nosotros. Por cierto, para cuando un premio para dignificar el "ciutadellenc"?

user Enhorabona | Hace más de 6 años

Es sentiments que va desprendre es relat de aquesta jove, va dignificar sa vetlada de ahir vespre, bon ambient, millors intencions dels organitzadors, que no son mes que voler ben defensar lo nostro...!!

user LOL | Hace más de 6 años

Tot queda en familia,de concu a neboda...penós.

user PPPffff | Hace más de 6 años

Lucas L. Que m'has de venir a contar. Segurament et deus passejar per "Mahón dignificando y normalizando el Menorquín"....venga ja!!! S'escriu normalització no normalisació. Està molt bé defensar es menorquí i s'altre és no saber ni escriure.

user Es lòc de dalt es penyals | Hace más de 6 años

Lo que no tenc gaire clar és amb quin menorquí s’ha d’escriure per participar en aquest premi.. amb es de ciutadella, es de Lo, es de Ferreries o es de Llucmaçanes?

user Lucas L. Pons | Hace más de 6 años

Moltes gràcies a tots es participants, patrocinadors, col·laboradors, companys i tots es qui han fet possible que aquest concurs i sopar hagi estat un any més un èxit. Un premi Joan Benejam de dalt de tot. Entre tots dignificam es menorquí i feim possible sa normalisació des nostro idioma illenc.

user Marga Rivera | Hace más de 6 años

Es premi Joan Benejam és s'únic en menorquí. El seguesc des de sa primera edició. Una festa de dalt de tot, es sopar d'ahir va ser espectacular. Estic segura que es menorquí és una llengo que pot estar present a tots ets àmbits, no hem de demanar perdó per ser menorquins i menorquines, mi tampoc per ser catalans. Cada un és d'ont néix o d'ont viu si es si respecta sa cultura.