user Aina | Hace más de 6 años

Parece que es lo más importante que tiene este diario que publicar. De los twit de amenazas de muerte, de los artículos sexistas descalificando y vídeos editados mintiendo...etc., de esto, no tienen nada que decir verdad? Claro son a ciudadanos de Mos Movem, no interesa. Una agresión por robo, que trascendió a homófoba y luego contra catalán. Casualmente gente del entorno avisó de que era oportunista por afinidad a Mes. Hay que recapacitar en hechos graves y no en twits con disculpa. Son los nacionalistas muy tendenciosos y manipuladores.

user josep | Hace más de 6 años

veien qui es la presidenta d´aquesta plataforma ia o diu tot, un personatge, que segurament mai a treballat i que esta molt lluny de la relitat.

user Stop feixisme! | Hace más de 6 años

Pensava que defensaven sa identitat baleà o balear, no se com ho volen escriure. Però ja veig que no, #NOS MOVEMOS escriuen a twitter en castellà. Un poc de sentit comú, diuen que defensen una llengua i escriuen en una altra... Ursula ara ja sí que pots partir a viure on realment hauries volgut nàixer, Londres per exemple que Palma queda aprop, també són catalans i no en tenen cap culpa. #LET'S GO!!

user Lluis b | Hace más de 6 años

Son homofobs i catalanofobs.... mai sortirien a lluitar per una sanitat millor... nomes per anara en contra de sa nostra llengua, es menorqui, un dialecte del catala.!!!!!

user Ffff | Hace más de 6 años

Hola. Ara es conença a veure de quin peu calça la plataforma...

user sara | Hace más de 6 años

mos movem és un moviment que caurà pel seu propi pes. els seus integrants demostren que no estan preocupats per la sanitat pública de menorca i volen fer creure als incults del poble planer, aquell que s'ho creu tot perquè ho diuen els qui més renou fan, que la sanitat és deficient perquè exigeixen una llengua, que precisament és la de la comunitat. Senyors! no us equivoqueu, el moviment pretén crear prejudicis lingüístcs on no n'hi ha, desprestigien la resta de professionals de la sanitat que s'han tret el català sense problemes. desprestigien aquells professionals que tenen un poc de seny i humanitat i volen atendre amb condicions els seus pacients i respectar en moments delicats els seus drets lingüístics. Mos movem no ha sortit a demanar millor pressupost per l'hospital Mateu Orfila o que no se'n duguin les ajudes als malalts de càncer; no han sortit a reivindicar que la radioteràpia o quimio es fes a l'illa. no han sortit molt abans del decret de llengües a reivindicar res.

user Biel | Hace más de 6 años

Mus movem cap a la dreta... molt... més dreta... més... beueno.. mejor decir derecha, DERECHA....

user Maonès | Hace más de 6 años

Mos movem cap endarrera, com els crancs... Se us ha vist es llautó i ara ja perdeu els papers dia sí, dia també...

user Pere | Hace más de 6 años

Per en Lluis, Es video de fals res de res... nomes es un ressum. Si el veus tot sencer queda ben clar el que va dir n’Ursula i el resum ho reflecteix molt be. Unaltre cosa es que ara ho volgueu tapar. Com es tweet qie vau possar i esborrar per no fer unaltre ridícul. Bon dia!

user Ponent | Hace más de 6 años

Bisca el idioma de la Corona Catalonobalear Pero que viva muy lejos . Je je