user Parlant de sa variant menorquina de sa llengua cat | Hace más de 6 años

Sembla que ara es menorquí és escriure amb faltes i sense cap guió, i per tant, ara hi ha tantes maneres d'escriure com persones hi hagi! Si en Borja Moll aixiqués es cap!

user Núria | Hace más de 6 años

També m'agradaria afegir dues coses: 1-No estic a favor que tenir coneixements de llengua catalana hagi de ser un requisit per accedir a una plaça a sa Sanitat. Crec que en tot cas hauria de ser un mèrit. Tots entenem perfectament es castellà i, si és un bon metge, és fàcil entrendre's: canviar de llengua!2-Vaig estudiar uns quants anys a Barcelona (sí, estic formada i sé de què estic rallant, quan enviï un comentari) i sempre, sempre vaig rallar en menorquí (manco qualque vegada que es lèxic era massa diferent perquè m'entenguessin) i mai vaig tenir cap problema! Al contrari!! Llavors, crec que no som tan diferents, no?Salut!!

user Núria | Hace más de 6 años

Jo diria que aquí hi ha gent que mescla "ous amb caragols"... Una cosa és rallar en menorquí (dialecte) i s'altra és ser català. Jo catalana no ho som perquè no he nascut a Catalunya. Som de Menorca, menorquina i rall en menorquí i, per tant, en català. Ni més ni manco. I resulta que som tan o més menorquina que tots es qui heu escrit per aquí (tots es avantpassats meus ho són i jo estim sa meua cultura i sa meua llengua!) Posaré un altre exemple per sa gent que no llegeix història o no s'informa abans de rallar (diuen "quien se pica ajos come", així que qui se senti al·ludit...). Ja que no serveix s'exemple des castellà/espanyol, rallarem de s'anglès: Hi ha sa llengua anglesa: a Anglaterra rallen es British English (dins hi ha s'Irish, Scottish...); a Amèrica, American English; a Austràlia rallen australià i s'entenen amb es anglesos d'altres bandes!! O.M.G.!!! Serà que rallen dialectes de sa llengua anglesa?? No pot ser... També negareu açò? Per favor, més formació i manco ventalls!!

user quin desastre | Hace más de 6 años

Mare de Deu Senyor. Quanta gent fent un paperot!. És lamentable que passegin per ses pagines des diari ses seves misèries gramaticals. Tindrien de provar vostès de unificar criteris i escriure en sa mateixa llengua, és digui com vostès vulguin que es digui…

user Mayo | Hace más de 6 años

Com sempre es catalanistes venen a retractarse tirant pedres contra sa seua propia cultura de sa que reneguen tan vilment. Vergonya vos hauria de fer dir que sou menorquins, lo que haurieu de fer es penjarvos sa motxilla i sa bandera amb s'estel i agafar avió sense tornada cap a Barcelona que aqui sobrau de fa estona ja.

user Lucas L. Pons | Hace más de 6 años

Una bona forma de defensar i dignificar es menorquí. Endevant!

user Lorenzo Pérez | Hace más de 6 años

Me pareix molt be que se vulgui recuperar Sa nostra llengu ,Sa de sempre no que que mos han imposat gent que pareix que no mes drfensen lo seu , escriptos, profesors, funciunaris... Esta claro no es igual vendrá un llibre no mes aMenorca que a tots es seus paisus catalans que son mes de deu o dotza millons de clients...... Primer lo nostro.

user Andalú, argentino y madrileño... | Hace más de 6 años

Soy y seré andalú, no castellano. Mi lengua es el andalú, no el español ni el castellano. Pues yo sos argentino, boludo, y mi lengua no es el castellano. Y yo soy un chulapo de madriz y mi lengua es el madrileño, no el castellano. ¡¡¡NO NOS CASTELLANICÉIS!!!

user Tolo Balear | Hace más de 6 años

Es impresionant sa cantitat de gent que passa per aquí a fer befa d'uns premits que només volen ajudar a recuperar i mantenir es rallar des menorquins. Lo que en principi no les afecta per res. Hi ha que voure lo que els preocupa d'on surten es 3.000 euros des premit, mentres que no les preocupa d'on ha sortit sa millonada que ha rebut OCB a lo llarg des anys. Idò heu de creure i pensar, i pensar i creure, perquè es veritat, que surt de particulars com jo mateix, que som socis i ajudam com podem. Ès molt curiós que venguin a tractar d'ignorants, es que comparen es rallars, xerrars i parlars de ses Balears amb ets accents d'andalussos i riojans. Això, ademés d'ignoràcia, implica indiferència, lo que només s'explica per lo que no estimes.

user Sara | Hace más de 6 años

Aquí n'hi ha un que a més de ser molt ximple es creu molt llest. Acaba de publicar 10 comentaris amb la mateixa prosa però amb diferent pseudònim. No sé quina és dels que surten a la foto però m'ho inmagino.