user juas | Hace más de 6 años

Pero tu realmente les crees ??? estos del pp que siempre han defendido a los hoteleros, te van a dar permiso para alquilar tu piso ??? juas juas juas hacen lo que saben hacer , mentir para conseguir votos.

user menork | Hace más de 6 años

No som politic ni ganes. Vostè s'amaga darrera uns arguments demagògics i lo unic que li dic es que voste que te vivenda legal en rustic si pot llogar.... ara be passant per es tub de sa normativa que hi ha ara. Que no es el que a vostè li agrada, s'enten, però sa normativa a la carta no existeix

user Un Menorquín | Hace más de 6 años

Señores del Pp, me encantaría creerles, y sobre todo, me encantaría que promovieran leyes para evitar el saqueo de nuestros impuestos, y sobre todo, que cualquier cosa que se prometa en campaña, en un plazo máximo de 1 año se iniciara dicha ley/cambio. De todas formas, esta vez lo tienen fácil, los de ahora son muy malos.

user Carlos | Hace más de 6 años

Voleu q pasi com a Eivissa? Apoyau el PPsoe. Si voleu q pugi es llum, apoyau el PPsoe Si voleu q ses multinacionals no paguin impostos, votau ppsoe. Si voleu q es polítics corruptes no siguin empresonats, votau ppsoe. Si voleu q es politics tenguin pagues vitalícies, votau ppsoe. Si voleu patir ses conseqüències del canvi climàtic, votau ppsoe. Si voleu q vos donin s'esquena si un dia sou refugiats, votau ppsoe. Si voleu q defensin sa pau amb armes i bombes, votau ppsoe. Si voleu petir ses consecuencies del TTIP i el CETA, votau al ppsoe. Si voleu pruspeccions petroliferas, votau ppsoe Allà sa consciència d cadascu, però si es mirés pes bé d tots, hi hauria abundància de tot i per a tots.

user VOLEM ARGUMENTS | Hace más de 6 años

Fa dos dies que vaig penjar el meu 1er escrit demanant arguments als polítics governants de per què no es deixen llogar cases en rústic i si es deixen fer hotels i encara esper una resposta. L’única contestació va ser la del Sr/a Menork que me va dir: “Mentre hotels rurals i agroturismes han passat i passen per es tubo. En aquest cas de rústic açò es tenir molta barra”. Si açò són arguments, esper que vostè no sigui polític.

user Pescador | Hace más de 6 años

Intentando pescar votos eh !! Cuando estuvieron ellos todo era pegas y amenazas , ahora simulan ponerse del otro lado , no son de fiar , lo siento , no tragamos

user VOLEM ARGUMENTS | Hace más de 6 años

Sr/a Més mentides. I potser vostè no ha entès la realitat del camp Menorquí que es sustenta gràcies a les subvencions, fins quan? Quin mal hi ha en compaginar turisme i medi ambient? No troba que és totalment incoherent poder fer petits hotels en rústic i no poder llogar la vivenda? O potser volen que el camp de Menorca acabi en mans d’estrangers com està passant actualment?

user Lógica | Hace más de 6 años

PP comprometido es un oxímoron. Quien se vuelva a creer nada de lo que dicen ya es culpa suya después de tanto tiempo mintiendo.

user vale | Hace más de 6 años

La primera vez en mi vida que votaré al pp será el año que viene. Gracias a mi querida izquierda por gobernar a favor de los más ricos. Os olvidasteis de la clase media, a la que pertenecéis. Somos tantos los que vamos a votar al pp o ciudadanos, que mucho me temo que no quedará ni un ayuntamiento. Gobernar no es prohibir, es regular, dar facilidad al ciudadano para ganarse la vida. Perseguir a los especuladores, por supuesto, pero al pequeño, al que ha salido de la crisis gracias a esto???? proteger la isla supone sacrificar los ingresos de tantísima gente???? os habéis colado. He hablado con 16 votantes de izquierda y no van a votar a ningún partido de izquierda, una buena estadística, a mi entender, de lo que va a suceder.

user cromapons | Hace más de 6 años

Si la justicia fos imparcial el PP ja no existiria. Amb un historial delictiu com té, qualsevol altre partit ja hagues estat il.legalitzat. Ho diuen els jutges valents, el PP es una banda criminal feta per robar doblers publics i que te com a esca, la ideologia franquista, una ideologia de duu vots,