user menorquines ignorantes | Hace más de 6 años

és d'admirar es convenciment s'ignorància amb què xerren sa majoria de persones que han comentat aquesta noticia. sense dubte sa gran majoria de quarentons que han comentat tampoc van viure el que va ser es feixisme, probablement tampoc tenen estudis universitaris. tot són insults des tipo fills de papa revolucionaris. a jo me sembla més patètic obrers votant a ses dretes.

user gabilon | Hace más de 6 años

@feixisme, se te ha olvidado citar la agresión con resultado de muerte de uno de vuestros amigos contra un ciudadano en Zaragoza, después de dejar tetraplejico a un policía de una pedrada en Barcelona. Lo digo por si no te acuerdas, o solo te interesa lo que te interesa, como a la mayoría de vosotros...

user Manolo Cuevas | Hace más de 6 años

Violencia fascista?jajaja!!!como os gustan estas mierdas,veis fascismo por todos lados menos en vuestra casa.Vamos machotes a luchar!viva la República!!abajo la opresión!!!jajajaja!!!viva el che!!!jojojo!!!

user Feixisme | Hace más de 6 años

Pels comentaris ridiculitzant la manifestació ja es veu com està de viu el feixisme avui en dia. Els hi molesta mes una manifestació pacífica que la violència física i verbal dels seus amics falangistes de València, Palma i Barcelona. Està més viu que mai, empresonant a gent inocent, tuitaires, músics, polítics. Forçant a l'exili, censurant, amenaçant.

user Ullastre | Hace más de 6 años

Menuda charlotada.

user Jaime | Hace más de 6 años

Nomes he llegit es titular pero supos que devien anar contra es fascistes aquets nous d'esquerra, es chavistes, i es independentistes, i armengolistes, i messistes per ..., i en contra d'aquets que maten amb barres de ferro per darrera a traició a gent que simplement no pensa com ells, es a dir contra tots aquells que volen imposar ses seves idees per damunt dels altres saltanse sa llei acordada per sa majoria democrática i amb violencia, o no? O a lo millor eran fascistes cumuflats com a benets.

user No enganau a ningú | Hace más de 6 años

Per sebre qui és un fascista només basta veure qui acusa an es demés de fascistes: fascistes són tots aquells que no pensen com ells, o que directament raonen i pensen per sí sols. Molts de fiets de papá que no han fotut un brot mai, que se colguen a les 2 o a les 3 de sa matinada i no s'aixequen fins passades les 12 des migdia. Fiets adoctrinats que estudien per Barcelona i que han aprofitat ses vacacions per montar un nombre.

user Miquel | Hace más de 6 años

Envers d'enviarlos a tots a estudiar, mirau d'estudiar i informarvos tots es que esteis en contra des antifeixistes (un conceptre prou basic com perque tots es democrates s'ho sentin)

user pepitogrillo | Hace más de 6 años

me da pena ver a gente que no tiene ni idea lo que es el fascismo, veo a una persona joven casi en la cabecera de la manifestación levantaron un cartel, ZONA ANTIFA, me gustaría que me explicase lo que quiere decir, bueno o cualquiera de los que asisten.

user josep | Hace más de 6 años

Aquestys son anti tot (menys anti comunistes ni anti Stlalin)