user Això no és Sildàvia | Hace más de 6 años

Darrerament molts diaris es fan ressò d'allò que, interessadament, diuen alguns. Aixì converteixen en notícia i dónen aspecte de realitat a coses que s'implement són opinions, interpretacions o, en molts casos, manipulacions deformades de la realitat. Segons el meu parer, aquest és un cas més que evident dins la línia política oberta fa un temps contra el Govern actual. Poc a poc, van escalfant motors. S'atraquen lentament i inexorable les autonòmiques.

user Josw | Hace más de 6 años

Ahora esos inútiles UE han sacado la carrera de cualquier forma.. cm zco varios sin curro..encontrarán n los hospitales y de Baleares...apañados vamos...que las...cola de europa

user hipocresia | Hace más de 6 años

SATSE hipòcrites i mentiders!!!!

user Stop catalibans | Hace más de 6 años

I d´Andorra, els PUJOLS, LA MADRE SUPERIORA, ELS SEUS FILLS, i TOTA LA PLANA DE CONVERGÈNCIA, no en parlem??? O només et funciona un hemisferi i l´altre no?

user Stop feixisme! | Hace más de 6 años

Pura manipulació de s'informació! Lo d'aquest diari ja no té nom... Catalanofòbia 100%!!! Que poc en xerren des casos de corrupció! SORIA, GRANADOS, CORREA... i etc de corruptes nombrats per M. Rajoy, "cambiazo" de tribunal per jutjar es cas "caja B" i reacusat es magistrat que duia es cas per afinitats amb el PP, també donava cursos de FAES, o al menys els cobrava... Però poc en sabem d'açò...

user Stop feixisme! | Hace más de 6 años

Segur que és pes català? No deu ser per ses pujades des lloguers a causa dels lloguers turístics fins ara sense regulació ni control? Igual està passant amb professors i tot tipus de personal qualificat, els salaris no són suficients per pagar un lloguer tant elevat. Pes català tenen dos anys per treure es nivell B2 i no estan obligats a xerrar-lo, només l'han de entendre. Si fos per açò esperarien aquests dos anys encara.

user A Veïna Clinica Menorca/Aves de corral | Hace más de 6 años

Ses poques vegades que he hagut d'anar a una clínica privada ha estat perquè m'han derivat de Seguretat Social, i ha estat un desastre. I m'han derivat ja que no fan més que retallar la pública per afavorir la privada.La fugida d'empresas no és tal, l'únic que fan és canviar la seu social. Bàsicament és un xantatge emocional. Por tanto, no se puede hablar de deslocalización, ni de huida de empresas, sino básicamente de que se ha producido un cambio en la dirección social, que implicará que algunos tributos menores se pagarán en la nueva sede (IAE, y depósitos en el caso de la banca), y se liquidarán otros (sociedades) en las delegaciones tributarias de los nuevos destinos. Este cambio de domicilio social se ha llevado a cabo gracias a la cooperación entre estas grandes empresas y el gobierno que siempre tiene la buena costumbre de dejar redactar a estos lobbys las leyes que les benefician, algo que no hace, por ejemplo con PYMES, autónomos o consumidores. No som independentista

user Menorquí | Hace más de 6 años

El català no és ni ha estat mai el problema. De professionals d'infermeria n'hi ha de sobra amb els que es graduen a les illes Balears. Així que la població està més que coberta en aquests sentit. Hi ha molts altres motius pels quals se'n van: bàsicament el cost de l'habitat i de la vida a les illes. A banda d'això, el requisit que se'ls demana és bantat baix i la pròpia administració, en horari de feina, els dóna la formació necessària. De què es queixen?

user Skyline | Hace más de 6 años

Los palmeros de mes, dicen que hay que bajar los precios de los alojamientos. Pero yo creo que antes habría que bajar los sueldos a los políticos de mes a nivel de salario mínimo. O mejor a cero.

user Crític | Hace más de 6 años

Totalment d'acord. El motiu segurament és més econòmic (preu dels lloguers i cost de la vida a les illes Balears), com succeeix en altres col·lectius com els policies nacionals i els guardies civils) que per altra causa. Així mateix, hi ha molts titulats de les illes Balears en situació d'atur o en ocupacions temporals o precàries en aquest sector. Per tant, no és cert que facin falta professionals del sector. De fet, en sobren. El mercat no pot absorbir els titulats anuals. Així que, com en moltes altres ocasions, no és més que una informació esbiaixada d'un sector tradicionalment conservador (el sanitari), que participen en la vida política al servei del PP.