user Pedro | Hace más de 6 años

Avui és contra Catalunya, igual que fa 20 anys va ser contra Canàries i qualsevol dia podra ser contra noltros.

user Per es "sr": Puigdemont: a prisión | Hace más de 6 años

si es que es manifesten son cantamañanas, tu que ets? un soplagaitas?

user Yo mismo | Hace más de 6 años

La pregunta del año si quieren la independencia como se mantienen si solo saben estar en la calle y diciendo facha por ser español uno

user A menork | Hace más de 6 años

Jo he dit que un 48% em semblava que era prou gent per tenir dret a votar, no a declarar sa independència. Per això he puntualitzat que hi ha un 83% que volen votar, no només el 48 o 51% que han manifestat que votarien “SI”. Crec que si s’hagués deixat votar, tot i que vagi en contra la llei, faria temps que tot hagués acabat. En un primer moment els independentistes eren minoria. Ara ja no ho sé. Pel que fa al 155, segons el PSOE havien pactat un 155 light, i intervenen, suspenen, diga-li com vulguis, tota l’autonomia. Jo no m’ho esperava. I no, controlar TV3 no implica que abans fos controlada per la Generalitat. Escoltau els propis treballadors de TVE de Catalunya, no poden fer ni directes ni preparar ells les notícies, ho fan des de Madrid. No et dona què pensar? Un plaer dialogar amb tu.

user menork | Hace más de 6 años

Utilitzes sa mateixa demagocia que en Puigdemont i en Junqueres, que quan els hi demanen una cosa que no saben que dir o quan els hi desmonten s'historia s'en van cap a una altra banda. Si a tu te sembla que un 51 % (sent molt optimistes) es suficient per declarar una ruinosa independencia i dividir tot una CC.AA perfecte... La resta pura demagogia i tot estava més que escrit que aniria així (no se de que vos sorpreneu)... Si es que ho havien dit tot. No te creguis que ara aplicaran es 155 com a xurrus... no t'ho creguis tot. Es 155 no m'agrada (com tampoc el PP i se política del PP), pero bàsicament es que s'estat agafi ses competencies de sa generalitat en vistes de que sa generalitat no cumpleix amb, com a mínim, sa constitucio. Es govern tindra ses mateixes competencies que tenia sa generalitat i no te perque llevar cap dret a ningú (tot es veurà). Per exemple, si donem per fet que es govern controlarar tv3 significa que sa generalitat, en certa manera, tambe la dominava... no?

user A Menork 2 | Hace más de 6 años

I no ho oblidis, tot va començar al 2006 quan el PP va portar al TC un Estatut d’Autonomia aprovat pel Parlament de Catalunya, aprovat per la gent en referèndum i pel govern espanyol. Un estatut al qual el TC (a petició del PP) va tombar articles que són idèntics als estatuts d’Andalusia, de Canàries, de València... només perquè ho proposava Catalunya. Perquè això és la “política” del PP, el que no guanya fent política, ho guanya a través del TC – et record que els seus membres ho són a proposta del propi PP i PSOE -. Aplicar el 155 així com es vol aplicar, és carregar-s’ho tot, fins i tot els teus drets. Salut!

user A Menork 1 | Hace más de 6 años

A Menork: Et sembla poc un 48%? De fet, un 48% que volen independència, però un 83% que vol tenir dret a votar (per votar si, no, en blanc o nul) però volen tenir dret. El que no enteneu és que ja no només va de la independència de Catalunya, va més enllà. I un dia tocarà aquí, si les Balears no combrega amb el PP també ens amenaçaran amb un 155 com ja estan fent a Navarra, Castella - la Manxa o Euskadi. Que una persona que no viu a Catalunya cregui conèixer la veritat del que passa allà, és d’ignorants. I sí, us manipulen com volen. Per què creus que volen atacar els mitjans públics que justament mostren les mateixes imatges que es veuen als mitjans internacionals? Obriu els ulls. Respect que no vulgueu la independència de Catalunya, jo de fet tampoc la vull, o no la volia, però vist el tarannà d’uns i altres, entenc molt més aquest sentiment. Qui ha de votar és Catalunya, són ells que volen marxar i el que s’havia de saber era si realment això ho volia una majoria o només uns quants

user Bond | Hace más de 6 años

La rebelion de la mini masa catalanista,gente frustada que se siente algo por manifestarse a favor de unos mafiosos.

user Puigdemont: A PRISIÓN | Hace más de 6 años

Yo diría que había 155 "indignados" dando la nota en nuestra ciudad, 155 cantamañanas que sobran en nuestra isla, Puigdemont, Junqueras, Forcadell, Trapero, los Jordis y quien haga falta A PRISIÓN!!!

user Cesc | Hace más de 6 años

A Catalunya s'han cansat de robar... es separatistes i CIU, i jo no soc per res del PP però els den Pujol son encara molt pitjors i és ben ver que:1 Els sediciosos es carreguen sa Constitució2 Els sediciosos es carreguen la economia catalana i enfonsen la seua propia regió3 En Puigdemont, Junqueres i la CUP es carreguen s'Estatut de Catalunya que no contempla cap suposat dret a separar-se4 Ets sediciosos diuen mentides tan grosses i evidents com que no se'n aniran empreses de Catalunya i no hauran de sortir de la Unió Europea, i manipulen parlant de 700 ferits quan només hi va haver un parell hospitalitzats i callen i amaguen les agressions i coaccions que han patit molts només per defensar Espanya i l'odi que alguns han predicat contra ella i tot lo espanyol.5 Catalunya és una de les regions amb més autogovern de tota Europa6 Els sediciosos de Catalunya governen d'esquena a l majoria del poble català que no es vol separar i tenen la comdemna de tota la UE.