user Antoni Carreras | Hace más de 7 años

Todos están en el Consell: identifiques a tres persones i sabem quison... però no sabem qui ets tu: no se si es legal, et tot cas t'has d'identificar, qui ets? Miquel Pons, el TSJB va dictar una sentència ben interessant desprès d'un procés iniciat per TRIATGES, Val la pena saber el que a passat aquests anys, no sols els mesos en que el TIV no va poder estar operatiu per l'incendi.

user Joan | Hace más de 7 años

Si el problema ha sido la competencia desleal de las plantas de residuos publicas, la solución lógica no deberia ser hacer publica la unica privada, sino hacer privadas las publicas.

user Miquel pons | Hace más de 7 años

Sr. Toni Pons, no se quin interés pot tenir voste, no tenc el plaer de coneixerlo , ara be , les deixalleries no tracten voluminos, i si aquet tipos de residu s'acumula a triatges es per que el TIV va tancar, durant molts de mesos, i el consell i consorci van fer que ala voluminosos Anesin allá, era o aso o al mig del carrer. Per altre banda els voluminosos que els particulars deixem a las deixalleries son replegats o tinturen que ser replegtats setmanalment pel TIV , en CAP moment las deixalleries fan cap tipos de negoci ni tractament Simplement aclara

user Malaspraxis | Hace más de 7 años

Lo del tiv no es mala gestion, es competencia desleal o que alguien investigue haver donde va lo que recoguen de las dexelleries,

user Todos están en el Consell | Hace más de 7 años

Bueno.... bueno.... os habéis dado cuenta que los que están en el conselll sentados antes estaban ocupando sus cargos en Cáritas. Se ve que quieren arreglar la mala gestión que hicieron en su día. Nunca es tarde. Oh no Irene!! miquel! Cati!!

user manumenorca | Hace más de 7 años

... pregunta: de dónde salen los dos millones... y pregunta bis: dónde van a ir a parar esos dos millones?

user Antoni Carreras | Hace más de 7 años

Hi ha que informar bé per tal d'entendre. El valor de la planta es molt mes elevat, es va comptar amb Fons Europeus que no haurien arribat a no ser per la feina de Càritas. Així que el Consorci (del que l'Ajuntament de Maó es part) tindrà unes instal·lacions que valen molt mes. La recuperació de la nau, després de l'incendi, es va fer amb els fons de l'assegurança... ningú mes la va "rescatar". Clau el tema del concurs de deixalleries... i que els residus voluminosos no arribin, espere la situació es redreci. Molt bé Toni Pons pel teu acertat comentari.

user Mala Gestion | Hace más de 7 años

CARITAS debe estar por encima de los chanchullos políticos. El Consorcio, es decir el Consell no debe pagar la mala gestión de los responsables de TIV. Que se investigue.....

user Rita | Hace más de 7 años

Mucho gasta el Consell ultimamente. Dudo que las cuentas cuadren....

user Joan de Son Trèmol | Hace más de 7 años

Ja la vàrem rescatar de l'incendi, ara per ofegament. Si la instal·lació no és viable econòmicament en mans privades, en mans públiques encara menys. I tot això, si no vaig errat, sense un Pla Director de Residus actualitzat a tot una Reserva de Biosfera.