user Beníssim | Hace más de 7 años

Ximplesa...cadascú enten el que vol...i si, no soc llicenciada en literatura , lo meu no és escriure i segur que no puc plasmar en lletres exactament el que penso, però per aquí no es pot sentir el tò de veu ni observar les expresions facials i corporals, cosa que fa difícil d'interpretar alguns escrits, però crec que es veu ben clar que jo xerr d'un tema i tu d'un altre. En cap moment he fet referència a que l'obra de Blahnik sigui bona o dolenta, millor o pitjor que altres, jo parlava de llocs de treball. No sé on veus la foscor i sobretot no sé com pots definir i jutjar a una persona per un parell de comentaris. Relaxa't i no siguis tan mal pensat! Salutacions.

user ximplesa migrada | Hace más de 7 años

Benissim,és el què passa quan una no es dona a entendre,o sí,com toca què el teu missatge és contradictori i fosc si faig cas a ses teves paraules.I la teva opinió de què no importa quí sigui...et retrata definitivament,què en els detalls hi ha la diferencia a aquest món,ho creguis o no,pintora de brotxa gruixuda.Blahnik fa sabates exquisides i els quí lis facin tocaran la Bellesa,què no és assumpte menor.

user maragda | Hace más de 7 años

ESTIMADO A casero , comprese usted unos zapatos hombre de calidad pero pague por ellos no llore tanto , que se nos aburre

user ciutadallenca | Hace más de 7 años

A ver cuanto tardan en desprestigiar al Sr Blahnik,en esta isla somos así.

user Beníssim | Hace más de 7 años

A ximplesa migrada. Als que cerquen feina tant els dóna si és en Manolo, Juanito, Fulanita o Menganita...el que veuen és que ve a crear llocs de treball. Lo dels preus era un comentari, cadascú ven la seva mercancia al preu que li sembli al igual que tothom és LLIURE de gastar-se el seu sou amb el que vulgui. De enveja cap ni una, l'únic que intentava exposar és la meva satisfacció davant de la possibilitat de la creació de nous llocs de treball i de la publicitat positiva (gràcies a la marca que representa) que pot fer que altres empresaris venguin a invertir a Menorca. I per cert, no compro res de pell, soc vegana...però no una resentida.

user Industria | Hace más de 7 años

Por fin una noticia positiva. Por fin puestos de trabajo de calidad. Por fin algunos menorquines podran vivir sin limpiar el water de los guiris.

user ex Key Account Manager | Hace más de 7 años

És increïble les misèries que alguns exposen per atacar altres opiniones.No he llegit res en contra de Manolo Blahnik, només he observat que alguns defensen l'actual política comercial i industrial d'una de les millors empreses del calçat a Espanya que té una marca que és líder en el sector, però mai rechanzando a que altres vinguin a comprar o encarregar els seus propis modelos.Piensen una mica davant de criticar o atacar per que se'ls veu molt de prop la seva pobresa cultural o comercial.

user ximplesa migrada | Hace más de 7 años

Casero,Benissim,alterego etc.¡Sí què importa QUÍ ÉS Blahnik!¡justament AÇÒ ÉS el què MÉS importa!¡¡marcant diferència a nivell mondial lliga A!!no fa falta què li compreu res ni un fil,què en va sobrat de clientela,una lotería per a Menorca en prestigi en el calçat,darrera ell en poden venir altres obviament.RES a veure amb la producciò pròpia ni falta què fa,què també fa marca Menorca,què la ignorancia i la enveja vos cega.

user Euronativo | Hace más de 7 años

Sres. desde hace 10 años calzo zapatos Moreschi, hechos a mano en Vigevano (Italia) y la verdad que en mi vida tuve zapatos que al primer momento sean tan cómodos, Blanhnik es un muy buen creador pero no esta a mano de cualquiera por sus precios, bienvenido todo lo que sea dar empleo y si la marca es esta, aún mejor

user Sam | Hace más de 7 años

Açò és el que necessita Menorca, més empresaris productius i menys polítics inùtils!!!