user JAA | Hace más de 7 años

se tiene que privilegiar a los de la misma cuerda. y sin concuso. es lo tipico del psm

user TURandot | Hace más de 7 años

En política, como,dicen más abajo, hay que serlo y parecerlo. Kultura con K, viniendo de Mes y trato de favor aplastante. Nos toman por imbéciles.

user Josep P | Hace más de 7 años

Y que quieren poner los Fangos toxicos.

user Nemo | Hace más de 7 años

Si esto mismo lo hiciera el PP ya habría una manifestación!

user Tràfic... | Hace más de 7 años

...d'influències???... Per tot va igual; Migjorn, Lo, Ferre, quin serà es pròxim?

user Alex | Hace más de 7 años

Apunte para "filomena" y sus amigos: Supongamos por un momento que la alcadía de Ferreries estuviera al mando del PP. Supongamos por un momento que ese local fuera de un miembro del PP. ¿ Sería lo mismo?. ¿ Seríamos igual o menos cultos?. Alma de cántaro, que esto huele a mierda concentarda. Es mi opinión. Que cada cual saque sus conclusiones. Un saludo

user filomena | Hace más de 7 años

Ferri, no el conec de res, però despreciant així la cultura es fa evident que no en deu tenir gaire, però em puc equivocar.

user Filomena | Hace más de 7 años

jonarz, només conec el local d'haver-hi assistit a algun dels actes que s'hi han fet i de veure'l fotre's d'oi des de fora. Potser té mancances, cosa que desconec. El centre sociocultural no és que el desprecii, també hi he estat, però el que s'hi fa queda amagat. Amb l'Auditori esteim d'acord. El fet de ser a sa Plaça i on es concentra tot, no és que m'agradi, és que a Ferreries per desgracia tot roda envers aquell punt. On no entenc que vols dir és açò de cultura de dretes o d'esquerres. D'on ho has tret? Cultura és cultura. Potser has confós una crítica al pensament de dretes envers l'estil de vida que ha de tenir el pensant d'esquerres. No ho sé.

user jonarz | Hace más de 7 años

Filomena, només comentar que estic d'acord amb tú que es un local amb una ubicació immillorable, al centre des poble i amb una superficie adequada. Però un cop dit això, cal dir que al Centre Sociocultural que tú tant desprècies fins ara s'han fet actes de presentació de llibres, conferències i exposicions, amb tota normalitat. L'Auditori, potser encara es prest per veure quines són les seves opcions de futur, acaba de començar la seva activitat. Que t'agradaria un local al centre per anar a exposicions? ho entenc, al centre de la població es on hi ha mes vida, potser el problema es voler concetrar tot en un mateix espai. Talvegada t'hauries d'informar, aquest local potser no sigui tan idil·lic com dius (i penses) A jo no me preocupa tant qui es el propietari, com sa defensa que fas de sa cultura d'esquerres en vers de la cultura de la dreta (que no compartesc), com si hi hagi una cultura bona i una dolenta. O es que creus que també hi ha raça superior i una inferior?

user Ferri | Hace más de 7 años

@fiomena: vostè em coneix de res? Sap quin és el meu grau cultural? Ah, només ho suposa... Més li valdria suposar menys i saber una miqueta més. Fili més prim, així no farà tan palesa la seva ignorància. Gràcies.