user Visca Na Francina | Hace más de 7 años

Ha fet molt bé Francina Armengol de tallar rapidamente la xarxa clientelar que s'estava organitzant entorn de MÈS , però cal observar les compres de determinades àrees dels ajuntaments que s'aprofiten aquest entorn. a xarxa clientelar es dóna també en petites compres en comerços d'amics, familiars i adherits del seu entorn , i això no el para oficines de transparències sinó amb tribunals. Na Francina ha dit PROU!!!!!

user pringat | Hace más de 7 años

Creu Rhut Mateu, que al Maria Joan o Tuni Alles li haguessin fet contractar al cap de la seva campanya electoral amb els diversos contractes, per pagar la campanya electoral, la teva falta de serietat passés a la història juntament amb els peperos t'has cremat per tota la teva vida, Nel com a responsable hauria de fer una pensada pel gol que li han ficat.

user pagano | Hace más de 7 años

Y lo realmente importante , que habeis contratado para que os pagasen la campaña????....., igualitos que los Peperos pero mas chapuzas , vergüenza y transparencia , je, je, je

user medusa | Hace más de 7 años

que una trasparencia "mes" opaca

user Reurer | Hace más de 7 años

Hala, Maite i Nel, ja teniu s,excusa per intentar justificar sa vostra incompetencia i tots es incompliments: Sa culpa es de sa tramontana i es mallorquins. A fer escola una altra vegada... pobres alumnes!

user Nacioalista | Hace más de 7 años

"queremos que siga en nuestras manos.." "la cedimos..", es llenguatge els delata, els hi sap greu que Mes per Menorca no hagi acceptat es paper de sucursal o colonia que es te assigant a ses illes menors des de Mallorca. I després xerraran de sobirania

user Transparéncia | Hace más de 7 años

Vaya tomadura de pelo,transparéncia hipócrita.

user Joan de Sa Vinya | Hace más de 7 años

Un tercer Govern de Pacte que és un desastre per les baralles i els seus desacords. Els partits d'esquerra podran ser molt bons per fer oposició, però no saben governar. Més per Menorca no aclareix res i ara ha trobat l'excusa perfecta per a intentar justificar la seva pròpia incompetència. Vos vam votar per a resoldre els problemes de Menorca, però no s'heu sabut. Eleccions anticipades, ja!

user Pere Enrich | Hace más de 7 años

Dimissió ja Nel Marti i Maite Salord!!!! No heu aclarit res i ara voleu donar la culpa als mallorquins.

user illenca | Hace más de 7 años

Que listos los mallorquines,hechan a los menorquines,los de mallorca ni tocarlos.Mas poder para ellos y la mierda suya nos la encasquetan.