user Magda | Hace más de 6 años

Com totes les coses a aquesta vida, mai es fan bé al gust de tot-hom!, a jo, em sembla molt bé el vídeo i la cançó, és molt probable que no sigui de la generació que l'escolti molt, però segur que molta gent la posarà moltes vegades, i si es tracta l'Illa amb carinyo i respecta, com fan ells, ven vinguts siguin!, no entenc tanta crítica destructiva!, vui pensar que hi ha gent amb molt mal despertar!

user Xim Gimenez | Hace más de 6 años

Aquest video és del 2017!!! 23 de febrer de 2017! XD

user Ariadna Benet | Hace más de 7 años

Menorquins, hauríeu d'estar contents de veure que un grup de música tria els vostres paisatges preciosos i, per cert, molt ben editats en el vídeo, com a imatges de fons de la cançó. A mi em sembla molt maca i sensible. Si per a d'altres no ho és, ja sabem que de gustos no hi ha res escrit, però crec que almenys tothom es mereix un respecte i ser ben acollit per la gent del lloc, més encara quan qui arriba tracta amb tanta sensibilitat i delicadesa aquest lloc. Menorca és preciós! Sentiu-vos-en orgullosos i apreneu a compartir-ho. Val la pena! Visca Menorca! Visca la música! Visca la sensibilitat!

user Lourdes Miquel | Hace más de 7 años

Em costa molt entendre qur una visió tan maca i respectuosa de Menorca pugui molestar a algú. Molts llocs pagarien per una publicitat com aquesta vinculada a una cancó esplèndida, critica, alegre i molt ben rebuda (al menyd per més de 100000 persones en cinc dies). He passat llarges temporades a Menorca i mai ningú m'ha fet sentir "estrangera"

user Miquel López | Hace más de 7 años

Que fantàstica aquesta cançó que, a més a més, ensenya la fantàstica illa de Menorca, tan màgica i sempre tan acollidora. Les imatges demostren el resoecte del grup per la illa. No enténc que això pugui indignar a ningú.

user CB | Hace más de 7 años

Menorca serà molt bonic, però els menorquins q per aquí es manifesten són uns irrespectuosos. Bona feina, nois

user Menorquina emprenyada | Hace más de 7 años

Es catalans mos fan més propaganda que ningú altre! I després la meitat des menorquins es passen es dia que no en volen sabre res des catalans!

user Cutreeeeeee | Hace más de 7 años

Por Dios!!!!!!!!!!! Pero es que todos los chalaos se han ido a Menorca a grabar vídeoclips? Entre estos campeones de fitnes de semana, y la Lina Morgan de Welcome to my dreams....vamos apañaos.

user 31 | Hace más de 7 años

Arrasa!? Vamos no jodais! El tema resulta patético y no entiendo que esta mierda sea noticia. Hay que currárselo un poco periodistas des Diari!!

user Diss | Hace más de 7 años

Shakespeare tendría envidia de estos ripios poéticos que componen la letra....... Muy pero que muy mejorable, todo es previsible antes de que lo digan...... y lo repitan.