user Josw. | Hace más de 7 años

Parece el grupo los seis latinos

user Ciudadano Kane | Hace más de 7 años

"A mí me gusta España porque hay muchos españoles" ( MR)

user Dani | Hace más de 7 años

Lo de unidad i que tantíssima gent tengui sa mateixa opinió sobre toooots es temes que existeixin en el Món més que en un èxit de partit fa pensar en es temps de la Una, Grande y Libre! Amb lo enriquidors que son es debats reals!

user emma | Hace más de 7 años

quine por

user Mateu | Hace más de 7 años

Preferesc mil vegades més la bona gestió del Partit Popular a favor dels menorquins, que la Menorca aturada i de funcionaris que patim avui amb tres partits que no s'entenen i es fan la traveta entre ells mateixos ¿qué tal la bona sintonia Javier Ares-Cristina Gómez? ¿i la disputa per la presidència del Consell entre Maite Salord i Susana Mora? mentrestant, Menorca va cap enrera.

user lucas | Hace más de 7 años

Vaya la foto de la regeneración del PP en Menorca, mañana me doy de baja.

user 12X= X21 | Hace más de 7 años

La unidad en el destino universal, no hay nada más. Todo en función del Jefe, nada se mueve, nada se toca, nadie elige, todo se hace a voluntad de la persona del lider. Un partido que siendo el más corrupto de toda la historia , y que ha ganado las anteriores elecciones con la ayuda de la financiación ilegal y del mercado negro, que gana con votos de ciudadanos que se convierten en cómplices de esta lacra . Hay que ser muy tonto para votar al partido mas corrupto de España.

user Ciutadà de Lô | Hace más de 7 años

A jo em fa molta gràcia la veritat, ahir llegia per les notícies "Rajoy reelegido", si vosaltres, pensau: reelegit de què? El partit Popular és el partit menys demòcrata que hi ha. La gent dirà, un 95%, home, la gràcia seria que seguen l'únic candidat per dir-ho d'alguna forma, no l'hagués votat ni el 50%. Jo crec que a Menorca no hi ha ningú per representar el PP, diguin el que diguin, jo lluitaria perquè des de Madrid ens faguessin cas, però amb aquest partit, què vós esperau? Us record que al partit popular no celebren primàries com la resta, gran exemple del PSOE, PODEMos i Ciutdans, entre d'altres. Ells col·loquen les persones a dit, com va estar col·locat el senyor Rajoy per Aznar, per si no ho recordèveu. Gràcies, però ahir en aquell partit exemple de democràcia no en van donar. Els adjectius eren, falsedat, corrupció i desigualtat.

user jimena | Hace más de 7 años

Trabajo y honradez hace falta Poneos las pilas

user cromapons | Hace más de 7 años

Sí, mentres els jutges imputen i condemnen a peperos de sempre, aquests estan encantats de coneixers a ells mateixos, es com si la corrupció no anés amb ells.