user CIUTADELLA RESISTE | Hace más de 7 años

Queremos una carretera alternativa entre Ciutadella y Ferreries

user Un Menorquín | Hace más de 7 años

Lo que tendrían que proponer es el desdoblamiento. Primero desde Ferre hasta Ciudadela, y verás como al poco están quejándose resto de la isla. Todo lo demás es tirar el dinero.

user ABU UMAR | Hace más de 7 años

Que se deixin de vies alternatives, lo que necessitam es una carretera amb 3 carrils per sentit

user xec | Hace más de 7 años

si triera, ja vaig veure que van comença primer per fer ses rotondes abans que aquest carril si fos tan necessari, tot eso es per fer-se veure, patètic es diu això.

user Joubridges | Hace más de 7 años

Diego, tens tota sa raó, a més per tots es ciclistes que rodam en velo de carretera amb rodas primetes, un camí de terra es totalment inutil. Podriem convidar sa consellera i que ho provi ella a veura que troba.

user Quina tropa | Hace más de 7 años

Es el inaudito e incomprensible que quienes reclaman carriles-bici se dediquen a suprimir esta vía alternativa. La carretera será más peligrosa y menos cómoda. Solo les preocupa organizar cada mes ferias del libro en catalán en lugar de solucionar los problemas de los menorquines. Quina tropa!

user TRiera | Hace más de 7 años

A Xec: el projecte que havia redactat el PP contemplava i havia previst aquest vial. Sa informació ho diu ben clar. Ara és el trío PSM-PSOE-Podemos qui ha suprimit.

user Conductor | Hace más de 7 años

Aquesta vía alternativa és ben necessària. No entenc com l,esquerra la vol suprimir.

user Maria Benejam | Hace más de 7 años

Es una buena iniciativa; necesaria, porque hay que adoptar medidas para evitar que vuelva a repetirse lo que ocurrió el 2012 cuando Ciutadella quedó más de tres horas incomunicada por un accidente en la carretera general entre Ferreries y Ciutadella. Pero la izquierda que nos (des)gobierna está obsesionada en reducir superficie de suelo y al final, como siempre, se equivoca.

user xec | Hace más de 7 años

sempre pasa igual, ara que no comanden es quan tenen ses idees, bones o dolentes, pero amb exigències, que es una cosa necessària, etc..... fins no fa gaire eren vostès que estaven al poder senyors del PP i el únic que es van preocupa per millorar sa circulació, va ser fer 4 rotondes de doble nivell, eso si era una cosa innecessària, jo demanaria, que se fages un doble carril a tota sa carretera, tram a tram, eso si que seria una cosa necessària, per tots es menorquins i els que venen de vacances.