user Xec | Hace más de 7 años

@Consulta Així seria si prou gent ho demanés, però segurament sa gent preocupada per que s'empitjorin ses vistes a sa zona no impulsarà cap consulta perquè segurament guanyaria s'opció de fer-ho encara més gros.Altres comentaris: L'abstenció de Podemos, que hauria d'haver votat sí, deu haver deixat en Javier Ares de pedra en sec com a mínim.Un poc de serietat! S'ha aconseguit reduir impacte i assegurar la mateixa potència, i no es destruirà res, sinó que hi ha es compromís de protegir i rehabilitar. I ningú no sap a on més es pot fer, per cert. Què es pensen es contraris, que cremar combustible no té impacte? Tot consum energètic té cert impacte, no està malament que tothom ho descobresqui.I el PP, què són ara? Són ells es que no saben dir Sí a allò que és bo només perquè no són ells qui han millorat el projecte? S'han abstingut perquè no els facin gràcies amb es "no a tot"? En fi...

user Consulta | Hace más de 7 años

S'ha de començar a fer consultes populars per assumptes d'importància com aquest. Governar no vol dir tenir carta blanca ni estar legitimats per fer el que sigui. S'ha de pedres la por a deixar que els ciutadans prenguin decisions.

user alterego | Hace más de 7 años

en estas cuestiones, ASBTENERSE DE OPINAR/VOTAR ES DE COBARDES. a nuestros políticos electos se les ha de exigir definición. al abstenerse dejan que lo que decidan los demás salga adelante. No es de recibo

user Barbara Salva | Hace más de 7 años

En resumen: Una Comisión de Patrimonio que no defiende y no protege un Patrimonio cultural/paisajístico excepcional y único en el entorno del Mediterráneo. La misma Comisión que no apoya la recomendación de ICOMOS (Consejo Internacional de Monumentos y Sitios Histórico-Artísticos) que desaconseja cualquier instalación de tipo industrial en la zona para la protección de la zona de Punta Nati. La misma Comisión que desvirtúa uno de los paisajes reconocidos en el Atlas de los paisajes de España del Ministerio de Medio Ambiente. Un partido, Mes per Menorca, que hace menos. Otro partido, Podemos, nuevo, del que podríamos esperar una postura crítica, que se abstiene. Aparentemente en solitario, una asociación, SHA Martí i Bella que sí defiende la protección del paisaje cultural, etnográfico y paisajístico de Punta Nati. La idea es simple: SÍ a las energías renovables, NO en Punta Nati.

user Bona notícia | Hace más de 7 años

M'alegra veure aquesta notícia. Menorca necessita amb urgència avançar en energia renovable i aquest projecte està dissenyat amb bons criteris. És un error plantejar que si estàs a favor des parc solar vol dir que estàs en contra de conservar es valors culturals de Punta Nati. Crec que una majoria de gent esteim a favor de ses dues coses i que, amb bona voluntat, ses dues coses són possibles.

user Descartes | Hace más de 7 años

El PSM y el GOB salen de la caverna,( donde sólo veían la pared del fondo) y al salir, contemplan la luz fotovoltaica.

user Dani | Hace más de 7 años

I per què no es posen plaques solars daunt de ses taulades de tot es parking de cotxos i de busos de s'aeroport? També se'n podrien posar damunt sa teulada des mateix aeroport! S'aconseguiria una superfície de plaques solars quasi tan grossa com sa de Son Salomó i no s'invadirien nous terrenos!

user Silencis de MES | Hace más de 7 años

El suport i l'aprovació de Més per Menorca/PSM a aquest projecte que té un gran impacte medioambiental constitueix una gravíssima errada històrica dels nacionalistes talaiòtics. Una errada històrica. El parc es començarà a construir però quedarà a mig fer i aturat, com ha fet el PSM amb la carretera, que ha aturat les obres i ara no sap com ho aclarirà, mantenint les rotondes.

user ROBERTO | Hace más de 7 años

Lo que no volen a Mallorca ho porten a Menorca. Increïble! El conseller misses-dites hauria de dimitir!

user ufffff | Hace más de 7 años

ufffff, que podemos se abstiene, que poca personalidad tiene esta gente. viva el ecológico Ares!!!!