user Xec | Hace más de 7 años

Mentrestant els ciutadans peperos van escampant per cala en blanes que és culpa de s'ajuntament. Clar que te pots desgraciar, i de mil maneres ho pots fer. I justament tanquen llocs per tirar-te bé i deixen sa cova i molts llocs on sí que te pots fer mal. El que haurien de fer és senyalitzar tots es forats que hi ha a zones on hi passeja gent devora la mar.

user Menorquín viajero | Hace más de 7 años

I les tanques de llenya, encara que siguin d'uastre, es trencaran en menys de 3 anys. Que ho deixin com esta

user Absurd | Hace más de 7 años

És absolutament absurd que la gent es queixi per millorar la seguretat. Està més que comprivat que poden quedar paralítics i fins i tot morir. No timdrien que posar valles, tindreien que posar valles i també càmares i multar amb 1.000€ als que saltin. Salvariem vides i ajudaria a pagar els hospitals dels babaus que salten i es fan mal.

user usuari replans | Hace más de 7 años

Sense entrar en polèmiques de valles, afegiré que me sorpren que ningú se queixi de que se reforma de replans comenci just ara, a ses portes de s' hivern... quan (al manco a Son Oleo) és quan es temporals ho deixen tot destrossat... me sembla que hauria estat més correcte fer-ho de cara a abril 2017 i que en començar temporada estagués tot sencer encara.... no¿?

user cavallnegre | Hace más de 7 años

si anam aixi val mes vallar tota sa costa de Menorca ido o millor encara parets d hormigon per tot per evitar que sa gent salti. Lo de ses valles a calan brut fara s efecte contrari de lo que es preten, sa gent saltara d'altres bandes o per damunt es vallat sent encara mes perillos pero bono com que a ciutadella mus empenyam en prohibir-ho absolutament tot...

user Joan | Hace más de 7 años

Seguro que muchos disfrutais de los saltos olimpicos de piscina. Pues en menorca la unica instalacion se llama calan brut. Si se cierra, adios a la practica de este deporte federado y olimpico. Segundo punto, el echo de poner vallas a calan brut no impedira el salto de turistas, asi que preparaos para las denuncias i los accidentes del año proximo. El unico lugar peligroso son las zonas exteriores donde el salto es de 13 metros para arriba. Ahora con las vallas TODO es peligroso

user fora | Hace más de 7 años

Sempre es poden treure, clandestimanent, però es poden treure.

user unterwegs | Hace más de 7 años

al final van a convertir a Cala En Brut, en un Puerto deportivo. Y si no tiempo al tiempo. Ahora la izquierda progresista se ha dado cuenta que lo de puertos da dinero

user Vecino Los Delfines | Hace más de 7 años

Tengo un apartamento en la zona desde hace 15 años y me encanta la Isla pero cada vez que se hace algo o se intenta surge la polemica. Ahora Costas va a gastarse un buen dinero en arreglar la zona incluyendo elementos de seguridad y tambien se quejan. Yo vi hace 3 años un chico hacerse mucho daño y lo unico seguro que tendria era la espalda rota. La pena es que en cuestion de dias destrozaran las barandillas de ullastre tan bonitas y tipicas.

user Crític | Hace más de 7 años

És absurd. Mentre es fan campanyes perquè es vigilin les zones on la gent salta a la mar per evitar lesions medulars i accidents, ara hi ha gent que es queixa?. L'Administració no pot afavorir aquest tipus de conductes i si ha decidit millorar els accessos posar-hi tancaments és, precisament, per indicar que aquests tipus de conductes no s'han de produir. Entenc que hi hagi gent que li agradi i que cerqui fer activitats perilloses i estimulants, però no poden comptar amb la complicitat de les administracions per fer-ho.