user cansats | Hace más de 7 años

A Rafel Torres,si ni siquiera saps qui es ¨sa senyora¨es que no tens ni p...idea de que esteim xerrant,primer informa't, jo tenc quasi 70 anys ,som de ferreries i tota la vida havia passat per aquest camí,el problema el va iniciá ¨aquesta senyora¨tancant el pas amb un mur de formigò.

user Joan | Hace más de 7 años

Ja era hora una bona notícia! fris de passar-hi gracies per ferho possible!!!

user Rafel Torres | Hace más de 7 años

Resposta a 'cansats': en el Jutjat qui ha demostrar i acreditar les coses és qui reclama o reivindica. Aquesta senyora (??? no sé de qui ralla) no demana. Qui reclamen són Maite Salord i Josep Carreres. Per tant, correspon a ells acreditar la titularitat pública d,aquest tram i açò no s,aconsegueix amb un paper des Catastre ni un acord de ple municipal. Vivir a un Estat de Dret, cosa que MES no té clar.

user Contenciós a la vista | Hace más de 7 años

Els partits d'esquerra no saben negociar. Açò acabarà amb un contenciós que haurem de pagar tots els menorquins. Un nou Cesgarden, per la manca de criteri i falta de gestió de Més i PSOE.

user cansats | Hace más de 7 años

Lo que està ben clar i fora de tota dubte es que sa senyora de bini-moti,no té cap paper que acrediti o demostri que es pas es, o hagi sigut mai seu.A Rafael Torres en ves de demanar als altres que demostrin ,perqué no no demanes a sa senyora?

user Munch | Hace más de 7 años

Lo correcte i civilitzat sería primer aclarí qui es el titular,el propietari,després negociar.Pero quina poca categoría,fer-se la foto i utilitzar recursos públics perque la votin els vulgars acomplexats...

user Rafel Torres | Hace más de 7 años

Es pot saber com ho dona per acreditat el Consell? Només amb un paper del Catastre? I per què no ha anat a demanar una certificació del Registre de la Propietat que acrediti eficaçment la titularitat pública d,aquest tram del Camí den Kane? I així sortiríem de dubtrs i sabríem qui és el titular: l,Administració de l,Estat (Ministeri de Defensa, era un camí militar), Comunitat Autònoma, Consell insular, Ajuntament de Ferreries.

user Cami De cane | Hace más de 7 años

Donde estan los listos que decian que era privado......

user Kamineitor | Hace más de 7 años

A ABRETE SÉSAMO. A ver si te enteras tú, que la información del Catastro no es válida legalmente como forma de acreditar una propiedad. Y de paperot nada, paper banyat el informe.

user Toni | Hace más de 7 años

El CONSELL y el alcalde de Ferreries pueden decir misa, el que decidirá si es público o no será la justicia.