user Sus | Hace más de 7 años

I com es logic tambe i falta n'emi josep salom i timu gracies gracies I mil gracies tambe sou es millors.akakakakak

user bop esponja | Hace más de 7 años

la regional preferente menorquina es la que es ,posiblemente de los 10 equipos 1 quizas 2 , competirian en la preferente mallorquina , los demas estarian en primera regional y alguno hasta en segunda regional , dicho esto el alaior tiene un merito increible la campaña que ha hecho , frente a los petrodolares de la union deportiva mahon , sporting de mahon y algun otro ,enorabuena al alaior

user Sus | Hace más de 7 años

David,pera,angel,abad,sergio,pitu,villa,alex,gerad,pau,emi,josep,salom,timu, Ruben,salva,jona,lluis,raul,jandro,gabi,marc,aitor,viroll,julian,victor,isma, Pedro,barbi i marta.gracies ,gracies,gracies,gracies voltros si que valeu i no aquets que posan comentaris amagats derrera un nom fals.sou es millors

user sossiu | Hace más de 7 años

De ve pensau tant ,i tant malament , que fa ganes de riure , menorca no esta tant enrera ,no recordau genova 0 alaior4 ? Descansau un poc , Andreu shhhh que no estamos tant mal

user J.M.M | Hace más de 7 años

Soy exjugador del Alaior y quiero comentar que: -veo mucha envidia entre los alaurencs (asi esta el pueblo) -veo rabia de los rivales segundones de la liga menorqina -me habeis hecho reir, alabando el buen juego que hay en tercera (el mercadal le metio 10 y tal) insert coin -me descojono cuando criticais el juego del equipo si el Alaior a partir de los 90 a sido patadon, cabezazo y llevarselo calentito (deuda y deuda y mas deuda) -mi mas sincera enhorabuena por el esfuerzo de unos chicos que han dado lo maximo sin ver un euro y lograr copa y liga (julian joanVilla gabi jandro josep pau sois la po,,,,,)

user Des de Los Pinos con amor | Hace más de 7 años

A tots aquests caragols que ara surten. Sembla que no teniu en compte que tots som Regionals, que som gent que después d'un dia de feina anam a entrenar per gust, per amor a uns colors que después hem de defensar cada diumenge. Si no us agrada així com es fa, ja us dic que feim lo que podem, sempre us quedarà es digital + per veure Messis i Cristianos.I si, fin de ciclo... creume que es ciclo d'enguany ha estat molt llarg, entrenant fins es juny perquè encara seguiem competint. Ara vacacions amb sa conciencia ben tranquila d'haver fet una gran campanya.Bon Sant Joan a tots!!!!

user som es qui som | Hace más de 7 años

a menorca som 4 pelagatos, no podem triar, som una barriada de Palma, que volem? està clar i no es d'ara que a Menorca es nivell és molt baix... no descubrim ses amèriques ara! a madrid hi ha 3 categories de regionals, sa regional més baixa de madrid o barcelona segurament és un poc més alta que a menorca, però és una realitat.. no una cr´tica, som exjugador de regional preferent a menorca, no se que tant de rollo ara amb aquet tema... alla passa criva per jugar a regional preferent a menorca juga practicament qui vol, ni má ni meno!! aquet equip és un quip dels molt falcs que li foten pallises a sa tercera i segur que devallarà, i s'alaior no pot amb ell, no necessitam més proves, adeu a tots!

user Viva el futbol | Hace más de 7 años

En el futbol menorquin el primer problema es que incitamos a niños benjamines o la categoria que sea a ganar y solo ganar, tendriamos que mirar de formar jugadores buenos y no incitar a ganar de cualquier manera, despues nos extrañamos cuando el nivel de la regional es bajo y que los jugadores no saben ni parar el balón. Viva el futbol.

user socio | Hace más de 7 años

Enhorabuena a todo el equipo y a club del Alaior por la grandisima campaña rozando el triplete que no recuerdo muchos que lo han conseguido, me dio esperanzas ver el gran numero de niños animando en el partido y la gente del pueblo movilizada de una manera espectacular! A los jugadores recordarles que toda la gebte que escribe ahora para hacer daño, son gente que a esperado todo un año en la cueva a la sombra para decir cosa contra vuestra, sin duda un año duro para ellos, mis mas sincera enhorabuena, grande Alaior!!!!!

user Aficionat as futbol | Hace más de 7 años

Tambe, dir una altra cosa, llegint comentaris cap a s'alaior, d'altres partits. Comentaris posats per jugadors daltres equips. Dir, que si teoben que s'alaior no es bo per anat a tercera, ells que son? Perque per poder arribar a tercera, han de guanyar sa lliga, i si guanyes sa lliga es perque contra els altres equips Ho has fet millor, o has tengut mes sort, o simplement han tengut es día bo! Per tots aquets envejosos! A SA PROXIMA TENPORADA ESPAVILAU, i quant guanyeu sa lliga, demostrau que volteus si sou de tercera. Pero si no Ho feis, atentos a las consecuencias! Que xerrar es molt fácil!