user CIUTADELLA RESISTE | Hace más de 8 años

Queremos una estación de autobuses y un Hospital Comarcal en Ciutadella

user estacio a la pau | Hace más de 8 años

Es veu que més de 800mil usuaris només a Ciutadella, no són prou per pendre una determinació ja....Estació de busos a la Pau, soterrada, amb cartells nous, bancs, wc públics.... passarem un altre any sense ni un wc públic as Pins, sense parasols, sense informació, sense canvis, ... sense res un altre any més.... fins quant?

user Xiulet | Hace más de 8 años

El PP solo quiere grandes obras, gastar, gastar, gastar,....

user B | Hace más de 8 años

El que han de fer es llevar ja l'estació de bus de la via i que torni a ser carril de circulació com abans i per Sant Joan habilitar dos carrils per aparcar com sempre, segur que hi treuran més profit.

user Profesionals de cobrar i res més | Hace más de 8 años

No passem pena. Ara la presidente tb és consellera de turisme. I com que hi enten molt en aquest tema (estudis, experiéncia, idiomes, etc), segur que ho aclarirà. Pot ser l´any 4.000

user paugener | Hace más de 8 años

Els conseller actuals del ¨PP que li demanin al general(R) les gestions fetes per l'estació quan ell ho gestionava i, potser tindràn un esglai i les galtes vermelles.

user Cabildu gros | Hace más de 8 años

¿Que apremian?con la que esta cayendo en este partido impopular se atreven a pedir nada ¡¡que Morro tienen¡¡antes ,antes,cuando desgobernabais vosotros majetes¡¡

user Algendar | Hace más de 8 años

... Pues no es más que la "herenvua recibida" del PP que marearon la perdiz de la estación durante su mandato y... NADA!!!

user Quina barra | Hace más de 8 años

Es queixen de que en cinc mesos no en fet el que el PP no va ser capaç de fer en anys i anys de governar. Aixó si que és tenir barra!

user Guiem | Hace más de 8 años

L'imatge és patètica però us asseguro que real. Els veïns la veiem cada dia i així ho hem denunciat al Ajuntament i al Consell. Les oposicions sempre ens donen la raó i els governants la raó i promeses; i es permeten inclús de votar mocions, per unanimitat, que després incompleixen. Com la que consta a l'acta de sessions del ple del Ajuntament del 12/03/2015.Afegí que la companyia, amb la passivitat dels responsables de mobilitat, fa el que li dona la gana perquè fan servir com a estació i capçalera de línia el que sols està autoritzat com a parada a la Plaça de la Pau. Només cal mirar-se el horaris que figuren a les parades on consten les sortides d'autobusos de la Via Perimetral i de la Plaça de la Pau, a la mateixa hora, quan es troben a 500 metres de distància. Ara resulta que tenim una estació d'autobusos virtual a la via Perimetral i a més els vehicles tenen el do de la ubiqüitat (que vol dir que tenen la capacitat de ser en dos lloca alhora). Així en som de moderns.