user la canción del verano | Hace más de 8 años

siempre llegamos a lo mismo, vivir del turismo sin los turistas, convertir el casco antiguo y zonas turísticas para dormir la mona y vivir del viento, vivir junto a un aeropuerto sin aviones o junto a la vía sin trenes, hay algo que se llama doble cristal

user Xec | Hace más de 8 años

Hola Ciutada, en part s'explica perque a les urbanitzacions el Pla General d'Ordenació Urbana reconeix o hi està reconegut l'ús turístic com ús principal de la zona urbana en general, en canvi dins el cas antic, tot i que s'hi reconeix l'ús hoteler o restauració, l'ús principal és el residencial i la llei del soroll 2007 fa clara diferencia entre dites zones quan a nivells màxims permesos per tant a part d'unes ordenances desfassades també s'ha de tenir molt en compte la llei del soroll abans d'aprovar aquest tipus de coses tan a la lleugera.

user Ciutada | Hace más de 8 años

Y en las urbanizaciones dejan hacer conciertos en las terrazas del bar.y porque es obligacion tener un local insonorizado cuando hay que hacen las actuaciones fuera?.No se entiende.

user Xec | Hace más de 8 años

A continuacio del comentari anterior, per aquells que pensin o considerin que si s'avisa a l'inspector per mesurar els sorolls d'activitat humana algú es creu que l'inspector ordenarà al responsable de l'establiment que li diui als seus clients que rallin per així mesurar els nivells que provoquen els seus clients?...de cap manera passarà açò per tant no es un tema per pendre a la lleugera ja que en realitat la funció inspectora en aquest sentit, tant a l'ordenança actual com a les noves que es volen aprobar, no té cap instrument o protocol on agafar-se...llavors no crec que s'hagi de començar sa casa per es terrat i obrir sa porta a un fet que de cap manera hi ha instruments jurídics per protegir el descans dels vesins i l'incrèdul que encara s'entesti en les ordenances molt equivocat va...perque están desfassades i en cap cas orientades a activitat humana. Abans d'establir que per conduir no es podía beure alcohol primer o alhora també van sortir sistemes de detecció d'index permes.

user Xec | Hace más de 8 años

Ses ordenances regulen sorolls provocats per màquines o música integrats en locals, en cap cas s'ordenança actual que està totalment desfassada i des de un punt de vista juridic molt discutible quan a activitat humana així com molt especialment sa nova ordanança que es voldria aprobar en cap manera garanteixen el descans de vesins quan el soroll ve provocat per activitat humana...o sigui que abans d'obrir la porta als patis interior convé es faci una revisió a consciencia de ses ordenances i contemplin la casuística de la l'activitat humana...ni de lluny es comparable dita activitat amb el soroll provocat per un compressor d'una màquina o música, els quals están més acotats en un context de continuitat...els sorolls d'activitat humana sempre son totalment aleatoris i espontanis...i aquest fet impedeix totalment fer un registre dels seus nivells. Quan un inspector fa una sonometría a una activitat ordena es posi la música o engegui la maquinaria de dita activitat...

user Xec | Hace más de 8 años

Crec que el tema no està en tancar els locals i després dir o demanar de que viurem, és més que evident que 85% de la población de Menorca viu del turisme, a ningú li tancaran el local per NO obrir el pati interior. Per cert les ordenances en aquest sentit están unicament orientades a soroll de maquines, el soroll provocat per molèsties ocasionals o puntuals de vesins esta totalment al marge de l'ordenança ja que no es fácil de confirmar o millor dit de cap manera es objectivable...per tant tenim un caldo de cultiu perfecte...quan a la convivencia...és dir s'obra la porta a un element dinamitzador pero de cap manera s'estableix cap tipus de protocol de medicio de sorolls per aquest tipus d'activitat...el xiuxiueix de la gent. Que no es confongui ningu amb la garantía de les ordenances perque aquest tipus de sorolls de cap manera son objectivables i en tot cas molt dificils de registrar sobretot perque ni siquiera existeix un protocol de com ha de intervenir la policía local.

user Cris35 | Hace más de 8 años

Si molesta el ruido de ese local..que se denuncie pero si cerramos todos los locales de que vive esta isla? Si lo único que tenemos es de veraneo?? Hay que pensar todo.

user sufridor nocturno | Hace más de 8 años

veina que pateix molt per una vegada estic totalment d'acord amb tu. Felicitats!

user Toful | Hace más de 8 años

Si hombre abrir los patios hasta la 1 es convertir Ciutadella en Magalluf...mira los vecinos de sa muradeta si que tienen Magalluf con las terrazas de es Pla que cierran a las 5:30 y tambien estan en el casco antiguo...

user Xec | Hace más de 8 años

No crec que sigui un tema per agafar-lo a la lleugera, evidenment els patis interior poden suposar un element que sempre es potencia el turisme o millora s'oferta turística, així i tot aquells que no viuen en blocs de pisos o dins el propi casc antic vora terrasses exteriors (per començar els propis interessats en els negocis) mai sabran que és que et neuin el dret al descans. La incidencia de xiuxiueix a l'interior dels patis té una repercusió més gran en comparació a les terrasses exteriors...per uns pocs els altres vesins han de posar en tela de juici el seu descans personal? s'ha d'hipotecar el descans dels qui a l'estiu en finestres obertes exerxeixen el seu dret al descans..? No és un tema a tenir en compte a la lleugera. Toful jo no vull ciutadella com Magaluf, si a Mallorca tu ho veus bé, doncs queda allà no venuis per favor...no saps que és viure en un entorn sorollos.