user A migjorn esteim aislats | Hace más de 8 años

Em sembla vergonyós que diguin que amb sa llençadera afavoreixen sa demanda de sa gent des poble. No saben fer sa feina bé, és indignant que "fagin ses coses per es poble" només per quedar bé... Es horaris són molt semblants a nes que ja hi ha... No aporten varietat ni res... Sa gent no es pot combinar perque si fa no fa tant és agafar es de línia... Que segur és més barato. Gent qualificada per favor, que mirin més pes poble i menos per ells i ses seves carteres. Sembla que l'únic que volen és quedar bé.

user Migjornera | Hace más de 8 años

Em sembla molt bé que hi hagi una llençadera a migjorn, però ja que la posen que ho fagin bé. Es horaris que han posat es semblen molt as bus de línia i açò no ajuda gens. Sa gent es quedarà igual perquè no aporta varietat d'horaris. ENHORABONA. Si ho feis, ho heu de fer bé. No només per dir: "eh, que hem posat mes busos, Hem fet algo pes poble..."

user CIUTADELLA RESISTE | Hace más de 8 años

Queremos una estación de autobuses en Ciutadella

user Levistus | Hace más de 8 años

500.000€ se llevan por restablecer la linea? Tenemos un transporte publico que es el mas caro de España , a pesar de la bajada del precio de combustible , y las subvenciones que reciben ,debemos ser los unicos en toda España donde el desplazamiento con vehiculo propio , sale mas barato que usar el publico , algo falla ahi

user dejar pasar el tren | Hace más de 8 años

con lo que se gasta en altos cargos y políticos inútiles tendríamos tranvía eléctrico recorriendo toda la isla

user ricardo | Hace más de 8 años

la linea ferreries -cala galdana necesita mas frecuencia,,,,, y si quieren fomentar que la gente use el transporte publico... ¿ por que no hay targetas para las lineas que van a urbanizaciones???

user usuari | Hace más de 8 años

Seria recomanable que valorassin els horaris de classe de la universitat i afegir trajectes, sobretot a la tarda, ja que com estan ara s'ha d'esperar molt i el que interessa és fomentar el transport públic.

user atramuntanat | Hace más de 8 años

I as bus Aeroport-Ciutadella directa per cuand? Crec que es molt mes necesari perq per agafar s,avio a las 14h tens que surtir de Ciutadella a las 10h

user es hora de un tranvía | Hace más de 8 años

valentía histórica, un tranvía de última generación en la carretera general daría a la isla un salto cualitativo

user meditación trascendental | Hace más de 8 años

el tranvía para cuando, es hora de madurar la idea, estamos en el siglo XXI