user Menorquina, balear i espanyola | Hace más de 8 años

Quina pena veure ib3 que retransmet en directe actes de s'obra cultural balear i no dóna cap noticia sobre aquesta gala. És una televisió autonòmica que si ja de per sí té poca audiència, amb lo politisada que està pes catalanisme, perdrà sa credibilidat de sa inmensa majoria de balears que mos estimam sa nostra cultura i llengo. Tota sa raó a nes comentari que diu que fa pena veure com han de donar suport a sa nostra cultura iniciatives privades en tost des Govern Balear. Despertau ja estimats, que fins i tot sa televisió autonòmica té censura!! Ànims Foment Cultural!!

user DanyMCA | Hace más de 8 años

Enhorabona a n'es guanyador i n'es organitzadors! Domés així podem fomentar es creixament de sa nostra llengo!! On puc trobar es relat que ha guanyat?? Gracies!!!

user Marga Cantallops | Hace más de 8 años

Enhorabuena a los menorquines por esta iniciativa. Lástima que tengan que cuidar de nuestras modalidades lingüísticas instituciones privadas en lugar de hacerlo desde el Govern Balear, Consells i Ajuntaments... Debemos recuperar las palabras de nuestros abuelos, no podemos dejar que se pierda esta herencia!

user Lucas L. Pons | Hace más de 8 años

Emoció, satisfacció i menorquinisme! Moltes gràcies de tot cor a tots es qui han participat, col·laborat, ajudat, assistit i han fet que es II Premi Joan Benejam hagi estat un èxit rotund. Som molts es qui estimam sa llengo menorquina!

user Miqueldemallorca | Hace más de 8 años

Enhorabona a Foment Cultural per sa seva defensa des menorquí i des balearisme. Amb iniciatives com es certàmen literari Joan Benejam, F.C.I.B. demostra que aquesta és sa manera de fomentar sa nostra llengua. Moltes gràcies!!

user Tolo Company | Hace más de 8 años

Quina llàstima no haver pogut disfrutar d'una trobada tan desitjada. A mem si l'any que ve no se fa dins ses Festes de Nadal per poder-hi anar. Esperem que ses Pitiüses i Mallorca prenguin exemple i ben haviat tenguin es seus propis premis per donar més força a sa nostra llengo.

user Bep | Hace más de 8 años

Va ser una vetlada fantàstica. S'organisació un 10. Molt bon ambient i lo més important és que vaig veure molta gent jove i compromesa amb sa nostra llengua. Per cert, "lina": tens raó, en Joan Pons no va parlar en català. Ho va fer en menorquí, i em qued amb sa seva frase final: no podem anar contra es català perquè no podríem anar contra una part de sa nostra llengua. Aquesta gent jove és es futur. Tenen es meu suport i es de molta més gent. ¡Endavant al.lots!

user Loli | Hace más de 8 años

Sa mes sincera enhorabona a en Dani Sintes i con no a Foment Cultural de ses Illes Balears per sa feina molt ben feta que esta faguent i seguira aixi agradi o no...Sempre defenserem sa nostre llengu i cultura i li fotrem fins baix...s'any proxim serem moltisims mes.Dit queda.....

user Menorquina | Hace más de 8 años

Molt bona iniciativa, està ben clar que si hi van assistir unes 200 persones significa que sa gent d'aquí s'estima lo nostro i no lo de ca ets altres!!! Enhorabona a nes guanyador!!!

user Miquel | Hace más de 8 años

Foment cultural? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha há