user Paco | Hace más de 8 años

Bueno, almenos en este tema el PSOE tiene coherencia...

user Sonia | Hace más de 8 años

Va! cromapons. Tha quedat molt be, pero ni ets Pons ni ets de Menorca.

user cromapons | Hace más de 8 años

Quítese la boina ya! Bon dia senyor, li agraeixo el seu comentari cap a jo. Miri senyor jo sóc d'una família molt antiga de Menorca, molt antiga, més del que vostè es pensa i no, no tinc molt de mon d'amunt, però veig el que passa i sent les consciències dels meus avantpassats remoure's demana'n-me que és el que passa a Menorca. Jo ho veig i sincerament, no m'agrada. M'ha agradat sempre veure com els turistes posseïxen per les nostres platges, que visiten els monuments dels meus avantpassats, que gaudeixen de les postes de sol, dels nostres carrers, , però darrerament això ja no ho veig, solament veig gent que es baralla per un tros d'arena per posar la seva tovallola, veig que la mar esta plena d'embarcacions molt rapides, que van molt de veres i que s'enduen a tot el que troben pel mig, veig platges contaminades i cregui'm, això no havia passat mai, i quant dic mai és mai, veig els camins embossats de cotxes que es barallen per un lloc per aparcar, sent renous contínuament de música estranya, en definitiva el que era polit, s'esta convertint en un caos i això els meus avantpassats no ho volen, i sincerament jo tampoc. Salutacions i que tingui un bon cap de setmana.

user Bepis | Hace más de 8 años

Aeroport a Ciutadella Ja!

user ? | Hace más de 8 años

I del munt de milles nàutiques i combustible que s'estalvien anant a Ciutadella no dius res comapons?

user sorpresa | Hace más de 8 años

La sorpresa és molt gran en llegir aquesta notícia: l'estació marítima no es pot ni anomenar així, és petita, els passatgers estan incòmodes, hab de caminar el que no està escrit carregat amb maletes. Fins fa no res, no hi arribava ni un autobús per recollir els passatgers que hi arribaven, ni taxis hi pots trobar. A l'hivern no s'obrien els llums de les voreres. I ara volen invertir per dur més vaixells quan és impossible atendre els passatgers que baixen del vaixell. Aclariu l'estació marítima, que sigui digna, que funcioni, amb els vaixells que arriben ara i ja veurem si en poden venir més després!

user Quítese la boina ya! | Hace más de 8 años

Sr. "cromapons" habla de menorca como si hablara de hong kong. ¿Ha salido vd. - o su mentalidad - alguna vez de esta isla? ¿Es vd. funcionario/político?

user No a todo No emprenyeu | Hace más de 8 años

No porque no, sólo a lo mío que es cobrar cada mes la sopa boba y no molestar con lo que sea, podemos pedir unos informes para hacer que trabajamos, cuantas menos complicaciones mejor, todavía me quedan dos primos por colocar en la administración, estoy muy ocupado

user cromapons | Hace más de 8 años

Voler fer a Ciutadella un port que faci la competencia al de Maó, es la estupidessa més gran que s'ha fet i una concessió a les navieres que no es mereixen. Es com si volguessim fer un altre aeroport a Ciutadella, una bejenada que solament preten dur mes i mes gent, com si no en tinguessim prou de gent.

user vivir del aire | Hace más de 8 años

no quieren escalera mecánica en Mahón no quieren duques de alba en Ciutadella definitiva no quieren cruceros ni turismo ni prosperidad ni empleo ni bienestar económico solo su empleo de funcionario enchufista