user Norma | Hace más de 8 años

Jo faria una norma única. El català tindrà a Menorca els mateixos drets i deures que el castellà a Castella. I viceversa. Així seriem tots iguals. No?

user mahoNes | Hace más de 8 años

Habeis oido si han tratado temas como el nivel cultural que se ofrece en la UIB? Como mejorar la preparación de los alumnos para que cuando salgan de la UIB sean mas competitivos? Nooooooooooo..... Lo que importa es la lengua en la universidad y en la tele, lo demás da igual. VAYA PANDILLA de .....

user Un Menorquín | Hace más de 8 años

A ver si algún partido político con 2, recupera educación y sanidad de las autonomías. La UIB son unos mercenarios financiados por los catalanes para cumplir su plan de colonización. Se os ve el plumero desde hace años.

user MENORQUIN1 | Hace más de 8 años

Estos catalanes pretenden imponer su lengua por que en su día Jaime primero conquisto las islas y, sin embargo en Cataluña no quieren la lengua de quien los conquistó, según ellos. No se si se aclaran a un que dan a entender que lo suyo suyo y lo de los demás, tan bien suyo. Por cierto por derecho de conquista perdieron ya su derecho, al ser conquistados en repetidas ocasiones.

user Cat No Tkx | Hace más de 8 años

Seria un bon moment per a tornar a esser britanics :-DDDDDD

user Menorking | Hace más de 8 años

Hombree, first things first! Lo primero el catalán y quitar banderas, luego ya...

user pericles | Hace más de 8 años

Mal asunto si se ha recurrir a imponer la autoridad para establecer la lengua única. Después ya sabemos lo que viene con otras actividades sociales y culturales. Además, tratan de utilizar la televisión que pagamos todos, por cierto muy deficitaria.

user MENORQUIN 1 | Hace más de 8 años

Normalizar significa para estos resentidos, SUSTITUIR. Cuando se sustituye la legalidad, solo queda la anarquía.

user cromapons | Hace más de 8 años

Ja hi som un altre cop, cada vegada que tornem a la normalitat, hi ha tot un clamor que voldria tornar a estar com abans, com amb el PP, que volia defenestrar la nostra llengua, no es donen conte que han perdut, per sort nostre i de la nostra cultura, que ara segur que te una esperança de vida mès llarga, que no abans. Menys mal que ara tenim a Madrid a tot un digne representant nostre, en Bauzà, que farà tot el possible per defensar tot el que sigui balear, el que no sé es si també defensarà la cultura i l'idioma, o també es posible que ja no s'enrecodri mès de les Balears, solament el dia que li arrivi la nómina i prou.

user Crític | Hace más de 8 años

És cert que la llengua és un tema que desferma passions...I molts diuen absolutes estupideses... Un que diu que estudia a la UIB és tot un exemple d'errades ortogràfiques continuades.. Dubt que sigui un estudiant, en realitat. I si ho és, és molt poc brillant. I, naturalment, de filologia no en sap gens.A banda qui parla en aquests termes no és un autèntic menorquí, és un incult que ataca la nostra llengua sota un paraigua d'un localisme mal entès i mal aplicat. Una modalitat dialectal no lleva que hi hagi un model lingüístic global, com passa en totes les llengües del món. I, en tot cas, no és excusa per fer errades ortogràfiques i escriure tan malament.D'altra banda, l'única cosa que s'està fent és posar un poc de seny, després de la terrible legislatura d'en Bauzá i els seus col·laboradors. I Menorca, precisament, ha col·laborat en excés als intents de reduir la nostra llengua a un paper secundari i subordinat a la llengua espanyola, per motius no només de política general estatal, sinó d'un autèntic odi cap a la nostra llengua i la nostra identitat.El que em preocupa és que la llengua i altres qüestions primordials, com determinats drets públics, no siguin temes d'estat i s'hagi de lluitar constantment, mentre alguns fan la feina bruta en forma de falses associacions i cercant arguments com que s'estimen molt la nostra terra i la nostra llengua, mentre el que fan és atacar-la.